29 / 04 / 2024

Resim İstanbul projesi Sancaktepe'de yükseliyor!

Resim İstanbul projesi Sancaktepe'de yükseliyor!

Resim İstanbul projesi Sancaktepe'de Ortadoğu Grup tarafından yükseliyor. Projede ön talep süreciyle başladı. Ön talep süreciyle de yüzde 20'ye varan oranda fiyat avantajı müşterilere sunuluyor...


Ortadoğu Grup, yapımına başlanan şehir hastanesi ve metro sayesinde her geçen gün daha da değerlenen Sancaktepe’de, Resim İstanbul projesini hayata geçiriyor. 28 blokta 1.310 daireden oluşan Resim İstanbul için ön talep toplanmaya başlandı. 25 Ocak’a kadar ön talepte bulunanlar Resim İstanbul’dan istedikleri daireyi çok özel fiyatlarla satın alabilecek


Ortadoğu Grup, Middleist, Gönül Evleri, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, Famas Plaza , İstoç Plaza, Güneysu Kültür Merkezi, Azerbaycan Kültür Merkezi, Gür Plaza ve Merkez Zekeriyaköy’den sonra yeni projesi Resim İstanbul’u hayata geçiriyor. Ortadoğu Grup’un yeni konut projesi Resim İstanbul, Anadolu yakasının tam kalbinde, Sancaktepe’de inşa ediliyor. 


Resim İstanbul için ön talep toplamaya başladıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “25 Ocak’a kadar Resim İstanbul için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatlarla projeden istedikleri daireyi alabilecek. Ön satış döneminde uygulanacak çok özel fiyatlar sadece ön talepte bulunanlar için geçerli olacak” dedi. 


Sınırlı sayıda daire ön talepte

Sınırlı sayıda daire için ön talep topladıklarını belirten Mehmet Gür şöyle devam etti:

“Ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi ve özel olarak hazırlanan ödeme planlarından kendilerine en uygun olanı seçme fırsatını yakalayabilecek. Projenin maketini ve daire planlarını da yine ilk olarak ön talepte bulunanlar görebilecek.” 


Ön talepten yararlanıp projeden konut alanların aynı zamanda akıllıca bir yatırım da yapacağını ifade eden Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Gür,  “Resim İstanbul’da satışa dip fiyatlardan çıkıyoruz. Fiyatları zaman içinde artıracağız. Bu nedenle projenin başlangıcından bittiği tarihe kadar en az yüzde 45 ila yüzde 50 oranında prim yapmasını hedefliyoruz” diye konuştu. 


Üç etaptan oluşacak

81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Resim İstanbul hakkında bilgi veren Mehmet Gür şunları söyledi: “28 blokta toplam 1.310 daire bulunan Resim İstanbul, üç etaptan oluşacak. Projenin birinci etabında toplam 546 adet daire bulunacak. Yapımına Ocak ayında başlanacak olan birinci etapta daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek.”


Resim İstanbul’da çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkese hitap edecek resim gibi bir hayat sunacaklarını belirten Gür, “Projede 1+1’den 4+1’e 14 farklı tipte daire bulunuyor. Farklı ve fonksiyonel mimarisiyle dikkat çeken Resim İstanbul’da dairelerin içinde her santimetrekare konut alıcısının ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılayacak şekilde planlandı. Evlerin tasarımında konut alıcısının hoşuna gidecek sürprizlere yer verildi” diye konuştu. Projede 14 farklı tipte çok özel dairenin olduğunu belirten Mehmet Gür, “Normal dairelerin dışında Resim İstanbul’da yüksek tavanlı çatı katı dairelerle geniş ve ferah bahçe kullanımlı özel bahçe katı dairelere yer verildi” açıklamasında bulundu. 


Mimarisi ve peyzajıyla ‘Resim’ gibi bir proje

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre, Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa edilen Resim İstanbul,  daire sakinlerine bol oksijenli tertemiz bir havada doğal bir yaşam vaat ediyor. Dış cephe mimarisiyle bölgenin en değerli projesi olmaya aday Resim İstanbul, özel olarak dizayn edilmiş açık ve kapalı alanlarıyla fark yaratıyor. Muhteşem peyzajıyla dikkat çeken proje yapay gölete de sahip. Göleti çevreleyen ve bahar aylarında siteyi beyaza boyayacak kiraz ağaçları, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve meyve bahçeleri Resim İstanbul sakinlerini bekliyor. Projede 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis de bulunuyor. Tesiste, kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  


Anadolu yakasının merkezinde   

 Yapımına başlanan 4.100 yataklı Şehir Hastanesi ve metroyla birlikte değeri giderek artan Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi noktalara olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul’da oturanlar için ulaşım sorunu bulunmuyor.  Proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Ön talep formu için Resim İstanbul iletişim bilgileri : http://www.resimistanbul.net/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler