23 / 04 / 2024

Nazenin Konakları Bahçe projesi 2018'de başlıyor! Yeni proje!

 Nazenin Konakları Bahçe projesi 2018'de başlıyor! Yeni proje!

'Geleneksel aile yaşamı’ temalı bir konseptte tasarlanan Nazenin Konakları Bahçe projesi 2018’in ilk yarısında başlanacak...


Nazenin Konakları Çengelköy projesinin ardından İstanbul Çengelköy'e Nazenin Konakları Bahçe geliyor.  'Geleneksel aile yaşamı’ temalı bir konseptte tasarlanan proje 2018’in ilk yarısında başlanacak. 

 

 

“Doğru işler yapmak ve dürüstlük her zaman meyvesini veriyor”


Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konuyla ilgili açıklama yaparak, yeni projelerle ilgili fizibilite çalışmalarının heyecanı içerisinde olduklarını ve yakında detaylı bilgileri paylaşacaklarını ifade etti. 


 

Lüks konut segmentinde proje yapmanın oldukça zor olduğuna değinen Kaan Pehlivan; “Hedef kitlemiz çok bilinçli ve takipçi. Bu yüzden sürekli gelişim ve iyinin de iyisini yapma misyonunu gerçekleştirmelisiniz. Nazenin Konakları müşterilerin taleplerine göre de şekillenen bir proje oldu. Ocak ayında projede hayat başlayacak ve satışları büyük oranda tamamladık. Doğru kişilerle doğru işler yaptığını zaman ve dürüstlük ilkesinden ödün vermediğiniz zaman başarıya ulaşıyorsunuz” dedi.

 

“Nazenin Konakları herkesin arzuladığı bir marka olacak”


Kaan Pehlivan şöyle devam etti; “Açıkçası ilk projemizde bu denli ilgi görmeseydik ikinci projeye cesaret edemeyebilirdik. Ama şu an aynı marka ve konseptle sonraki projeleri gerçekleştirme hedefindeyiz. Zincirin ikinci halkası olan ‘Nazenin Konakları Bahçe’ de ilk projemiz kadar özel olacak. Elbette fiziki özelliklerde değişiklikler olacaktır ancak mimari kalite, müşteri profilimizdeki seçicilik, insana ve doğaya saygı önceliğimiz hep aynı kalacaktır. Artık konut ve emlak sektöründe çizginizi korumazsanız kalıcı olmanız imkansız.”

 


*Haberde kullanılan görsel Nazenin Konakları Çengelköy projesine aittir.

 


Tel: 444 9 483 

Web: www.nazeninkonaklari.com.tr



 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler