19 / 04 / 2024

Nazenin Konakları'nda ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği' yapıldı!

 Nazenin Konakları'nda ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği' yapıldı!

Nazenin Konakları'ndan ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ düzenlendi. Nazenin Konakları tanıtım ofisinde özel bir etkinlikte bir araya gelen konut sahipleri, 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar...


 Komşuluk değerlerine verdiği önem ile dikkat çeken Nazenin Konakları, bu felsefesini ‘Komşu Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği’ ile perçinledi. Nazenin Konakları tanıtım ofisinde özel bir etkinlikte bir araya gelen konut sahipleri, 2018 yılının ilk aylarında taşınacak olmalarına rağmen şimdiden tanışıp yakın ilişki kurmaya başladılar. Böylelikle projede yaşam başladığı zaman komşular birbirlerine tanıyor oldukları için daha sıcak bir komşuluk kültürü yerleşmiş olacak.


Anneler Günü ve ‘Diriliş Ertuğrul’ Sürprizi

Yalnızca kadınlara özel düzenlenen etkinlikte 2 güzel sürpriz daha vardı. Etkinliğin Anneler Günü’ne denk gelmesi sebebiyle tüm kadınların Anneler Günü kutlandı ve özel hediyeler takdim edildi.


Ayrıca etkinliğe Nazenin Konakları’nın ana sponsor olduğu ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Hayme Ana rolündeki ünlü oyuncu Hülya Darcan Korel de katıldı. Korel ve misafirler keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.


Etkinliğe katılmak için Almanya’dan gelen daire sahiplerinden Hüsniye Bayram şunları söyledi; “Şu an Almanya’da yaşıyorum ama komşularımla tanışmak için Almanya’dan geldim. Nazenin Konakları’nda keyifli ve huzurlu bir yaşama başlarken, en çok ihtiyacımızın olduğu komşularımızın verdiği sıcaklığı, güveni şimdiden hissetmek çok güzel.” 



www.nazeninkonaklari.com.tr


444 9 483