19 / 04 / 2024

Kartal Wings projesi ön talep sürecinde!

Kartal Wings projesi ön talep sürecinde!

Toplamda 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesi ön talep topluyor. Proje Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı imzası taşıyor...


Ön talep toplamaya başlayan  Kartal Wings projesi, Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. 


Toplamda 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire alternatifleri yer alıyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanına sahip. 


3 blok şeklinde tasarlanan Kartal Wings Evleri projesinde çocuk yüzme havuzu, açık kapalı yüzme havuzu, sauna, fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş alanları ve açık oyun parkı gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. 


 Kartal Wings projesi ön talep sürecinde!


Daire teslimleri 2019 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi hedeflenen Kartal Wings Rezidans lokasyon olarak; Kartal sahil yoluna 2 kilometre, metro istasyonuna 2 kilometre, Pendik Marina’ya 6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 17 kilometre, hızlı trene ise 1,6 kilometre mesafede konumlandırılıyor. 

 


 Kartal Wings projesi ön talep sürecinde!


Kartal Wings Adres: Petroliş Mah. Serinkuyu Sok. Kartal/İstanbul


Kartal Wings iletişim:

Web: kartalwings.com

Tel: 444 39 82

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı