28 / 03 / 2024

Düşler Vadisi Riva: Galatasaray Riva projesinin ismi belli oldu!

 Düşler Vadisi Riva: Galatasaray Riva projesinin ismi belli oldu!

Yılmaz İnşaat tarafından 869 bin 362 metrekare arazi üzerinde yükselecek Galatasara Riva projesinin ismi belli oldu. Düşler Vadisi Riva adı verilen projede ön talepler toplanıyor.


Düşler Vadisi Riva projesi 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde Yılmaz İnşaat imzasıyla inşa edilecek. Ön talep toplanan projede sınırlı sayıdaki villalar için lansman öncesi uygun fiyat ve imkânlarla yer alma şansı sunulacak. 


Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabında 500 civarında villa olacak. Her villa için özel bahçe alanları da sunulacak.


Hakan Yılmaz:" Düşler Vadisi Riva-İstanbul projemizle Riva'ya değer katacağız"


 Düşler Vadisi Riva: Galatasara Riva projesinin ismi belli oldu!


“Düşler Vadisi” Riva - İstanbul projesinde özlenen bir villa projesi hayata geçireceklerini belirten  Yılmaz İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; "Proje içindeki park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde geliştirdiğimiz "Düşler Vadisi” Riva - İstanbul projemizin içinde doğal sular akıyor. Bu doğal su alanlarını projeyle bütünleştiriyor ve arazinin en alt kotunda da bir göl planlıyoruz. Arazideki doğal sular, o gölete akacak. Projeyi geliştirirken doğayla iç içe bir konseptte ve yatay bir düzlemde olmasına büyük özen gösterdik. Mimarisinden donatılarına, en ince ayrıntısına kadar hassasiyetle geliştirdiğimiz projemizin konseptini kapsayacak bir isim belirledik. “Düşler Vadisi” Riva - İstanbul ismiyle lanse edeceğimiz projemizde ön talep toplama dönemini de başlattık." ifadelerini kullandı.


Web: www.duslervadisiriva.com