18 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

Düşler Vadisi Riva projesinde satışlar başladı. Yılmaz İnşaat imzası ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projenin lansmanı henüz yapılmadı.


Düşler Vadisi Riva projesinin www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. 


Düşler Vadisi Riva projesinin lansmanı henüz gerçekleştirilmedi. Beykoz-Riva'da hayata geçirilen proje  "Tüm düşlerin vir vadiye sığar mı?" sloganı ile tanıtılıyor. 


Etaplar halinde inşa edilecek Düşler Vadisi Riva projesinde villaların alanları  150 metrekare ile 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Düşler Vadisi Riva'nın ilk etabında yaklaşık 500 adet villa olacak. Her villa için özel bahçe alanları tasarlanan projede konutların tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 olarak tasarlandı.


Tamamı 6 yılda teslim edilecek Düşler Vadisi Riva'nın ilk etabı 3 yılda tamamlanacak. Projenin sosyal alanları arasında otopark alanı, okul alanı, ticaret ve sosyal tesis alanı, cami alanı yer alacak. 


 Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

  

 Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!  


 

Tel: 444 68 01

Web: http://www.duslervadisiriva.com/