29 / 04 / 2024

Yeni Moda Evleri nerede

Yeni Moda Evleri nerede

Yeni Moda Evleri projesi Büyükçekmece Gürpınar da, Atatürk Caddesi, Albatros mevkiinde inşa ediliyor. Projenin satış ofisi de aynı bölgede yer alıyor


 

Yeni Moda Evleri projesine kendi aracınızla ulaşmak isterseniz; TEM yönünden gitmek için Hadımköy-Büyükçekmece sapağından dönüp gişeleri geçtikten sonra Beykent-Büyükçekmece tabelalarını takip etmeniz gerekiyor. Beykent merkeze ulaşıldığında Adnan Kahveci Bulvarı boyunca ilerlemeniz lazım. Gürpınar tabelalarından sapapark, Atatürk Caddesi ne ulaşacaksınız. Bu cadde üzerinde yaklaşık 500 metre ilerleyerek caddenin sol tarafında Yeni Moda Evleri Satış Ofisi ne ulaşmanız mümkün.

 

E-5 ten gitmek isterseniz, E-5 karayolu üzerinde Edirne istikametinde giderken Outlet Center AVM yi geçtikten sonra Beylikdüzü kavşağından sola dönerek güney Beylikdüzü merkezine ulaşabilirsiniz. İlçenin merkez ana ulaşım aksı olan İstanbul Caddesi’ni güney yönde takip ederek yaklaşık 3 kilometre sonra Atatürk Caddesi ne ulaşmanız mümkün. Bu cadde üzerinde yaklaşık 500 metre ilerleyerek caddenin sol tarafında Yeni Moda Evleri Satış Ofisi’ni göreceksiniz. Toplu taşıma ile de HT58 Gürpınar-Avcılar ya da 458 Gürpınar-Yenibosna araçlarıyla Yeni Moda Evleri Projesi ne ulaşabilirsiniz.

www.erogluyapi.com.tr

444 37 97