28 / 04 / 2024

Vega City fiyat!

 Vega City fiyat!

Harput Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ettiği ve 81 konutluk bir proje olarak konumlandırılan Vega City fiyat bilgileri...


Vega City fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Harput Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin bulunduğu projede konutlar 90 metrekare büyüklükten başlıyor.


3 blokta yükselen Vega City projesinde çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırmalar da bulunuyor. 2 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Vega City'de konutların ödemeleri banka konut kredisi ile de yapılabiliyor. 


Vega City fiyat!


Vega City fiyat bilgisine göre projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor.


Projede; süs havuzu, yürüyüş parkurları, fitness center, sauna, jeneratör, su deposu ve hidrofor, merkezi uydu sistemi, hobi odası, çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahası gibi bir çok sosyal olanaklar bulunuyor.


Vega City'de ayrıca, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal hizmet alanları da bulunuyor.


Kadıköy ve Üsküdar gibi İstanbul'un önemli ilçelerinde yakın inşa edilen Vega City, Boğaz Köprüsü'ne 10 dakika, Ataşehir ve Çamlıca’ ya da 5 dakika mesafede yükseliyor.


0216 313 23 23

www.harputyapi.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com