29 / 04 / 2024

Vega City nerede?

 Vega City nerede?

2 bin 400 metrekare alan üzerinde Harput Yapı tarafından inşa edilen ve 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatiflerinden oluşan Vega City nerede?


Vega City nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Vega City Harput Yapı tarafından 2 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Toplamda 81 konuttan meydana gelen Vega City'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutlar 90 metrekareden başlayan büyüklüklerde tasarlanıyor.


3 blokta yükselen projede yer alan konutların fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Ve Vega City projesinde banka konut kredisi kullanılabiliyor.


Vega City nerede?


Vega City nerede sorusunun cevabı İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca olarak belirlendi. Proje, Çamlıcaya 5 dakika mesafede yer alan bir parsel üzerinde inşa ediliyor. Proje, Esenevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki Divit Sokak'ta inşa ediliyor.


Boğaz Köprüsü'ne 10 dakika uzaklıkta inşa edilen Vega City, Ataşehir, Kadıköy ve Üsküdar gibi İstanbul'un önemli bölgelerine yakın mesafede inşa ediliyor.


Vega City'de; 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal hizmet alanları da bulunuyor.


Vega City nerede?

Esenevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi Divit Sokak Ümraniye / İstanbul

0216 313 23 23

www.harputyapi.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com