16 / 04 / 2024

Seyrantepe metro hattı derbi günü kapalı olacak!

 Seyrantepe metro hattı derbi günü kapalı olacak!

Cumartesi günü Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Seyrantepe metro hattı çalışmayacak.


Cumartesi günü Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Seyrantepe metro hattı çalışmayacak. 10 Mayıs-20 Eylül tarihleri arasında ilave bağlantı tüneli nedeni ile hizmete kapalı olacağı duyurulan Sanayii Mahallesi-Seyrantepe Stadı metro hattı, çalışmaları yetişmedi ve Fenerbahçe derbisinin oynanacağı günde TT Arena Stadı’na en yoğun ulaşımın sağlandığı metro aracının hizmete kapalı olacağı açıklandı. Bu gelişme ise Galatasaray taraftarlarının büyük tepkisine ve İBB Beyaz Masa şikayet hattına mail ile telefon yağmuruna tutmalarına neden oldu.


‘YOLUMUZU KESİYORLAR’


G.SARAY-F.Bahçe derbisi öncesindeki bu ulaşım krizine Galatasaray’da 25 Ekim’de yapılacak olan kongrede Prof.Dr. Duygun Yarsuvat’ın listesinde yer alan yönetim kurulu üyesi adayı Arda Selim Üçer de sosyal medya hesabında “Yolumuzu kesiyorlar diyoruz, inanmıyorsunuz. Sadece hakem değil; maç günü metro da kapalı” diye yazdı.



Hürriyet