29 / 03 / 2024

Mandarin Oriental Otel Bodrum kapılarını açtı!

 Mandarin Oriental Otel Bodrum kapılarını açtı!

Uzakdoğulu lüks otel zinciri Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli Bodrum Cennet Koyu'nda kapılarını açtı. Yemeksiz/kahvaltısız oda fiyatlarının 800 ila 18 bin euro arasında değiştiği otelin hedefi dünya jet-set'ini Türkiye sahillerine çekmek.



Lüks zincir Mandarin Oriental, Türkiye'deki ilk otelini Bodrum'da açtı. Fiyatlar 800-18 bin euro arasında. 

Uzakdoğulu lüks otel zinciri Mandarin Oriental'ın Türkiye'deki ilk oteli Bodrum Cennet Koyu'nda kapılarını açtı. Yemeksiz/kahvaltısız oda fiyatlarının 800 ila 18 bin euro arasında değiştiği otelin hedefi dünya jet-set'ini Türkiye sahillerine çekmek. Mandarin Oriental Grup Başkan Yardımcısı ve Avrupa Ortadoğu, Afrika ve Hindistan Operasyon Direktörü Chiristoph Mares, Mandarin'in yatırım kararıyla birlikte pek çok uluslararası lüks zincirin Bodrum'u kadrajıHelikopter pisti de var na aldığını, şimdilerde bu zincirlerin Bodrum'a lüks otel açmak için sıraya girdiğini söyledi. 


2017de  İstanbul  'da Mandarin Bodrum'un grubun Avrupa'da da ilk resort oteli olduğunu vurgulayan Mares, "Bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. İkinci otel de 2017'te İstanbul'da açılacak" dedi. Mandarin Türkiye Genel Müdürü Nejat Sarp da İstanbul'da uygun lokasyon için yıllarca beklediklerini. Kuruçeşme arazisinin tam hayal ettikleri yer olduğunu belirtti. 


Yemek bile dahil değil 


Astaş Holding'in 650 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği otel. Cennet Koyu'nda 600 dönüm arazide konumlanıyor. Çoğu özel bahçeli ve havuzlu 109 misafir odası, 10 restoran ve bar. 


2.700 metrekarelik SPA'nın bulunduğu otelde bir de helikopter pisti var. Otel bünyesindeki Olive Garden isimli plajı ve Bar@M2 isimli barı ise Doğuş Grubu işletiyor. 


NE1AT Sarp'ın verdiği bilgilere göre otelde bayram fiyatları 900 eurodan başlıyor. Ve bu fiyata yemek ya da kahvaltı dahil değil. Şimdiden rezidans tipi odaların bayram rezervasyonunun dolduğunu vurgulayan Sarp. "Türk misafirlerimiz Asya kültürüne çok ilgi duyuyor. Asya hizmetini çok merak ediyor. Avrupa'ya herkes gidiyor ama Asya'ya gitmek zor. Biz de Asya'yı onlara getirdik" dedi. 


Akşam