28 / 04 / 2024

The Residences at Mandarin Oriental otel hizmete açıldı!

 The Residences at Mandarin Oriental otel hizmete açıldı!

The Residences at Mandarin Oriental otel hizmete açıldı. 600 bin metrekare arazi üzerinde yapılan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin açılışı düzenlenen kokteyl ile yapıldı.


Türkbükü Cennet Koy'da İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından tasarlanan, 600 bin metrekare arazi üzerinde yapılan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi, düzenlenen kokteyl ile açıldı.


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da katıldığı, Astaş Holding taralından 600 bin metrekare arazi üzerinde yapılan The Residences At Mandarin Oriental Bodrum otelinin açılışı Turizm Bakanı Ömer Çelik. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı. Mandarin Oriental Hotel Group Direktörü Christoph Mares ve Türkiye Genel Müdürü Nejat Sarp tarafından gerçekleştirildi. 


Vedat Aşçı açılışta "İnşallah bu tarz projeler Bodrum'a kazandırılmaya devam ederse Bodrum'un dünya üzerindeki konumu daha da yükselir. Bodrum'un doğası ve güzellikleri dünyanın birçok turizm bölgesinden çok çok daha güzel. İnşallah Bodrum'u hep birlikte çok daha güzel platformlara taşırız. Onun için de Mandarin Oriental gibi yeni markaların en yakın zamanda Bodrum'a gelmelerini sağlamalıyız." dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise tüm misafirlere Halikamas Balıkçı'sının sözüyle "Merhaba" diyerek başladı ve "Bodrum'da her yıl 13 milyona yakın yabancı ve 25 milyona yakın da yerli turistimizi misafir ediyoruz. Kon jonktiirel sebepler dışında son 5 yıldır Bodrum turizmi: hem niteliksel olarak, hem de niceliksel olarak yükseliş trendindedir. Bodmm her zaman misafirlerine, marka vaadi olan "mutluluğu yaşatmaya' devam edecektir. Bodmm. sadece ülkemiz turizmine hizmet etmemektedir; bu sezon, her yıl olduğundan daha fazla Adalar turizmine katkıda bulunduk. Marinalanmız ve feribot çıkış kapılarımız sayesinde on binlerce yerli ve yabancı misafirimiz Bodrum üzerinden Yunanistan adalarına geçerek tatil yaptılar ve ada turizmcilerinin yüzünü güldürdüler. Biz bunu. Bodrum'un bir zenginliği olarak görüyoruz. Bodrum'a gelen yerli ve yabancı turist kalitesi, her geçen gün artmakta ve doğal olarak turistlerimiz de, kaliteli hizmet almayı talep etmektedirler. 


Bizim için asıl olan; Bodrum turizmini sürdürülebilir bir şekilde geliştirmektir, turizm sektörü, Bodrum ekonomisinin lokomotifidir. 


İşte bu noktada. Mandarin Grubu'nun yeni işletmesi Mandarin Oriental Bodmm Oteli 'nin açılışında bulunmak, bizim için çok büyük önem arz ediyor. Dünyanın en önemli, kalitenin ve zarafetin simgesi konaklama gruplarından biri olan bu markanın Bodrum'a yatırım yapması, bizlere büyük mutluluk veriyor. Mandarin Otel Grubu'nun yerel değerlerimize sahip çıkarak zenginleştireceğine, yerel ekonomimizin gelişmesine katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Mandarin Oriental'in Bodmm' a gelmesine çok sevindik. Bu vesile ile dünyaca iinlii başka markaların da Bodrum' a gelmesini umut ediyor ve bunu yürekten destekliyorum diye konuştu. 


Anayurt 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler