27 / 04 / 2024

Toya Vista'da 900 TL taksitle!

 Toya Vista'da 900 TL taksitle!

Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da taksitler 900 TL'den başlıyor...


Gayrimenkul Sektörü’nün öncü markalarından Toya Yapı, yeni projesi Toya Vista’da her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Modern mimari yapısı, mükemmel deniz ve göl manzarası eşliğinde benzersiz bir hayatın kapılarını açan Toya Vista,  900 TL taksit ile ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Ev sahiplerinin her ihtiyacına cevap verebilecek, fonksiyonel ve ince bir zevk ile tasarlanan Toya Vista, 99 m2 ile 162 m2 arasında değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Toplam 6 bin 200 metrekare üzerinde 132 konutun yer aldığı projede 2+1 daire fiyatları 268 bin TL’den, 3+1 daire fiyatları 379.000 TL den başlıyor. 


Ödeme seçenekleri ile fark yaratıyor

Her bütçeye uygun farklı ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede ilk 18 ay 900 TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Bu ödeme seçeneğinde %10 peşinat verildikten sonra %15 ara ödeme Aralık 2013 tarihinde vade farksız yapılıyor. Kalan yüzde 75’lik kısmında ise banka kredisi kullandırılıyor, yüzde 0,60 kredi oranından hesaplanan 120 ay vadede ilk 18 ay taksitler 900 TL olarak ödeniyor.

Diğer bir ödeme seçeneğinde ise %1 peşinatlı ödeme alternatifi sunuluyor. %1 peşinat verildikten sonra %24 ara ödeme Aralık 2013 tarihinde vade farksız ödeniyor. Kalan %75’lik tutar ise 12 aydan 120 aya kadar uygun oranlarda banka kredisi ile ödenebiliyor.

Toya Vista’da her şey sizin için düşünülüyor

Güvenlik ve sağlamlık temelleri üzerine inşa edilen Toya Vista'nın zemin etüdü çalışmaları İstanbul Üniversitesi, statik proje çalışması ise İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülüyor. Bununla birlikte proje 400 adet temel altı fore kazık uygulanarak ve C35 beton kullanılarak inşa ediliyor.

Konutlar, modern çizgilere sahip hazır mutfaklardan, tamamen kendinizi özel hissetmeniz için tasarlanmış banyoya, vestiyer dolabından çamaşır odası ve split klimasına kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tasarımıyla teslim ediliyor. 



Deniz manzaralı havuzun ve sosyal tesislerin tadını Toya Vista’da çıkarın!

Projenin 15’inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altına hissettiren sosyal tesisler, Toya Vista sakinlerinin yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılıyor. Evlerin yüzde 75’inin deniz ve göl manzarasına sahip olduğu projede yaşamın 2014 yılında başlaması planlanıyor.

Toya Vista’da ulaşım problem olmaktan çıkıyor.

Avcılar’ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, sakinleri için günümüzün en büyük problemlerinden ulaşım sorununu da ortadan kaldırıyor. E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca eğitim kurumları, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri ayağınıza getiriyor.

Toya Vista her biri modern mimariye uygun tasarlanmış daireleri, girişinde yer alan çarşısı, modern görünümlü bahçesi, çocuklar için oyun alanları, sosyal tesisi, deniz manzaralı havuzu, fitness salonu ve kafeteryası, kapalı otoparkı, 7/24 güvenlik sistemi ile kalitenin, güvenin konforun, lüksün ve kolaylığın buluştuğu mükemmel bir yaşam alanı ve güvenilir bir yatırım fırsatı sunuyor.


0212 590 90 06 

www.toyavista.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler