29 / 03 / 2024

Toya Vista'dan Temmuz ayında ev alanlara 2 yıl aidat hediye!

Toya Vista'dan Temmuz ayında ev alanlara 2 yıl aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler...


Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.


Deniz ve göl manzarasına karşı, dört bin metrekare yeşil alan üzerinde kurulu ve sakinlerinin yaşamaya başladığı Toya Vista’da 112 m² ile 162 m² arasında değişen büyüklüklerde 2+1 ve 3+1 konforlu daireler bulunuyor.


Toya Vista, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumlarına yakın konumu ile;  metrobüs durağı ve E-5 karayoluna yakınlığı, Avcılar İDO iskelesine 5 ve Atatürk Havaalanı’na 10 dakikalık mesafesiyle konforlu ve güvenilir bir yaşam sunuyor.


Marmara Denizi ve Küçükçekmece Deniz Gölü’nün nefes kesen manzarasının ayakların altına serildiği 15’inci katta konumlanan sosyal tesislerde fitness center, buhar banyoları ve açık havuz gibi sağlıklı yaşam için tüm imkanlar sunuluyor.  Toya Vista sakinleri, kafeterya, çocuk oyun parkı, çok amaçlı basketbol ve futbol sahası, aktivite alanları, peyzaj ve dinlenme alanlarında mutlu zamanlar geçiriyorlar.

Toya Vista’da az sayıda kalan dairelere sahip olmak isteyenler, Temmuz ayı süresince, iki yıllık  aidat ödememe hakkını da kazanarak, %1 KDV avantajı ile 416 bin TL’den başlayan fiyatlarla, yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olma fırsatını yakalayacaklar.       

 

 

www.toyavista.com