29 / 03 / 2024

Yeni Mahalle TOKİ Konutları 'nda kura çekilişi yapıldı!

 Yeni Mahalle TOKİ Konutları 'nda kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı. Çekilişte hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı.



Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı. Çekilişte hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı. 


EV SAHİBİ OLAMAYANLAR ÜZÜNTÜ YAŞADI TOPLU 

Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yeni Mahalle deve bağırtan mevkiine yapımı tamamlanan 119 konut için Belediye Meclis toplantı salonunda kura çekim töreni düzenlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar gözyaşlarını tutamazken, ev sahibi olamayanlar üzüntü yaşadı. İlk olarak 2+1'lik 3 konutun çekilişini Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaptı. Hemen ardından ise; Kentsel Yenileme Daire Başkam Mustafa Bakır'da 3+1'lik 3 konutun çekilişini gerçekleştirdi.


Ankara İl Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016