24 / 04 / 2024

TOKİ Suluova konutları teslim edildi!

TOKİ Suluova konutları teslim edildi!

TOKİ Suluova konutları teslim edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.


Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.


TOKİ ve Suluova Belediyesi iş birliğiyle Borsa Mahallesi'nde hayata geçirilen konutların hak sahiplerine teslimi dolayısıyla tören düzenlendi.


 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, törende yaptığı konuşmada, planlı kentleşme ve konut üretimi seferberliği kapsamında 81 ildeki 3 bin 613 şantiyede 837 bin 572 konut ürettiklerini ifade ederek, üretilen bu konutların 717 bin 154’ü sosyal konut niteliğinde olduğunu ve 655 bin 194'ünün teslim edildiğini belirtti. 


Törende daha sonra Suluova'da yaptırılan 670 konutun anahtarları, hak sahiplerine teslim edildi. Anahtar teslimi törenine, Amasya Valisi Osman Varol, AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Amasya milletvekilleri Levent Karahocağil ve Hasan Çilez, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Fatih Üçok da katıldı.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016