19 / 05 / 2024

TOKİ Adapazarı Korucuk kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Adapazarı Korucuk kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Başvuların 16 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Adapazarı Korucuk kura sonuçları ne zaman açıklanacak?


"Toki Adapazarı Korucuk kura sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Toplam 427 tane dairenin yer aldığı projede dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması kapsamında daireler 91 bin 640 TL ile 121 bin 816 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Başvuruların 16 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları'nda dairelerin alanları 106 metrekare olarak tasarlandı.


TOKİ Adapazarı Korucuk projesinde başvurular Ziraat Bankasının yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yapılıyor. Projede sözleşme imzalama işlemleri ise Ziraat Bankası Ankara Caddesi Sakarya Şubesinde yapılabiliyor. 


Toki Adapazarı Korucuk kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Adapazarı Korucuk kurları 14 Ağustos 2014 tarihinde çekilecek. Kura sonucunda daire almaya hak kazanamayanların başvuru bedelleri, 19 ağustos 2014 tarihinden itibaren geri iade edilecek. 


İhale detayı için buraya tıklayın


Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016