Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Konutları'nın kura çekilişi 16 Eylül'de!

TOKİ ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Belediyesi’nin Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırdığı 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki konut ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde  TOKİ  ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Noter huzurunda yapılacak kura çekiminde hak sahipleri, yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.

Milliyet


Mehmet Çiçek kimdir?
TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerine verildi!
Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Konutları'nın kura çekilişi 16 Eylül'de!
Nevşehir 4. Etap Konutlarında çalışmalar devam ediyor!
Nevşehir TOKİ 4. Etapta çalışmalar sürüyor!
Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 754 konut daha inşa edecek!
Nevşehir yatırımları için 133 milyon TL harcanacak!
Kapadokya vadileri güvenli ve temiz olacak!