23 / 04 / 2024

Mavikent 5. Etap Gaziantep Konutları için 25 binin üzerinde başvuru alındı!

Mavikent 5. Etap Gaziantep Konutları için 25 binin üzerinde başvuru alındı!

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavikent 5'inci etap konutları için başvuru sayısı 25 bini aştı...


Mavikent Konutlar 1-2-3 ve 4 etaplarda yaptırdığı evlerle, dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, projenin beşinci etabı için 1 Ağustos tarihinde kayıt almaya başladı. Kayıtların 14'üncü gününde 25 binin üzerinde vatandaş ucuz konut alabilmek için başvuruda bulundu. Kayıtların daha ilk gününden itibaren yoğunluğun yaşandığı Şahinbey Belediyesi'nde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı. Vatandaşların izdihama neden olmaması için sıra numarası veren görevliler kayıt için gelenlere yardımcı oluyor.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kayıtların 2 Eylül tarihine kadar devam edeceğini hatırlatarak, “Mavikent Konutlarımızın 5'inci etabını yapmak için çalışmalara başladık. Buradan yine dar gelirli vatandaşlarımıza 1000 konut vereceğiz. Kuraya katılmak isteyen vatandaşlarımız daha ilk günden yoğun talep oluşturdu. Konutlarımız 99 metrekare olacak. 2 oda bir salon, mutfağı, kileri, vestiyer, duşa kabini, mutfak dolapları olacak. Etrafında parkıyla sosyal tesisleriyle, ulaşımıyla çok rahat bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Ben kurada çıkacak kardeşlerimi şimdiden tebrik ediyorum. Hedefimiz herkesi konut sahibi yapana kadar ev yapmaya devam edeceğiz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.




Hürriyet Çukurova-GAP