25 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin 970 lira!

 Premier Kampüs Ofis görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin 970 lira!

Fer Yapı, tarafından Kağıthane’de 20 dönüm arazi üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen Premier Kampüs Ofis'in lansmanı bugün yapıldı. Projenin metrekaresi 2 bin 970 dolardan başlangıç gösteriyor...


Gayrimenkul sektöründe ilkleri gerçekleştirmek, yapılmayanı yaparak sektöre öncülük etmek hedefiyle Nisan 2010’da yola çıkan FerYapı, Kağıthane’deki yeni projesinde de yeni bir konsepte öncülük ediyor. FerYapı Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi olacak Premier Kampüs Ofis’i 26 Nisan 2013 Cuma günü Fourseasons Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıya FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’nın yanı sıra Çelikler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ve projenin mimarı Julien De Smedt katıldı.


Türkiye, Dünyanın en değerli şirketlerinin tercih ettiği, çalışanların verim ve motivasyonunu artırmaya yönelik tüm sosyal olanakları bünyesinde bulunduran, iş dünyasının yeni trendi kampüs ofis konsepti ile Kağıthane’de FerYapı imzalı Premier Kampüs Ofis ile tanışıyor. 


Premier Kampüs Ofis iş dünyasının yeni Maslak’ında kuruluyor…


İş dünyasında alıştığınız bölme bölme, kapalı kutu gibi ofislerin yerini şimdi kampüs ofisler alıyor. Dikey binalar yerine, az katlı yatay binalardan oluşan kampüs ofisler, park hissi veren büyük yeşil alanlarda kuruluyor. Premier Kampüs Ofis’i dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tasarladı. 



İş dünyasında yeni Maslak olarak kabul edilen Kağıthane’de 20 dönümlük bir alana kurulan proje, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler, ister 800 metrekare ile bin metrekare arasında orta boy ofislerden oluşuyor. Ne kadarlık bir alana, nasıl bir ofise ihtiyacınız varsa bunun çözümünü sunan Premier Kampüs Ofis’te kendi lobisine sahip, özel girişli 10 bin metrekarelik genel merkez arayanlar için de çözüm bulunuyor. Projede kat ofisleri kadar en üst katlarda yer alan dubleks ofisler 5 bin 600 metrekarelik terasları ile muhteşem Sadabad manzarasıyla iş yaşamınıza bakışı değiştirecek.  


Premier Kampüs’ün Sınırsız Olanakları


Proje, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi sınırsız olanaklar sunuyor. FerYapı’nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, cafe ve restoranlara da yer veriliyor. 



Premier Kampüs Ofis’te Hayat


6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunurken, Kampüs Bahçe ise Canteen, Fit Stop, Break Room, açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ve yeşil alanları ile Premier Kampüs Ofis’te hayatı renklendiriyor.


Büyümek isteyen girişimciye STOK OFİS


Premier Kampüs Ofis, stok ofis alanları ile büyümeyi düşünen ve küçük bir ofise sahip girişimcilerin işini kolaylaştırıyor. Geçici olarak alan ihtiyacı olacak ofis sahipleri, bu alanda masa/alan kiralaması yapabiliyor.  Stok ofis alanında, her türlü destek ve hizmet bulunuyor. Kampüs Ofis'te bulunan birimlerin metrekaresi 2 bin 970 dolardan başlıyor.



Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler