19 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat!

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat!

Küçük orta ve büyük ofislerden meydana gelen Premier Kampüs Ofis'te ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. İşte Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat bilgisi...


Fer Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen Premier Kampüs Ofis projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanan projede küçük orta ve büyük ofisler mevcut. 


20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat bilgisinden bahsetmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. 


Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat!


Ofislerin 25 bin metrekareye kadar birleştirilebildiği projede küçük, orta ve büyük ofisler yer alıyor. Premier Kampüs projesinde ödeme planı kapsamında ödemeler teslimden sonra başlıyor ve 100 aya varan vade imkanları sağlanıyor. 


Ortak alanları arasında Premier Kampüs Ofis projesinde kapalı otopark, SPA, spor alanları, sağlık merkezi, hobi odaları, toplantı odaları ve parti odası bulunuyor. 


Premier Kampüs Ofis Fer Yapı fiyat bilgisine göre ortalama metrekare birim fiyatlar liste fiyatı üzerinde KDV'li olarak 3 bin 500 dolar oluyor


Premier Kampüs Ofis nerede?

Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane / İstanbul


Premier Kampüs Ofis satış ofisi

Telefon: 0212 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com