19 / 04 / 2024

Maslak No/1 Plazadaki kiralık ofislere talepler artıyor!

 Maslak No/1 Plazadaki kiralık ofislere talepler artıyor!

Ünlü mimar Emre Arolat imzası ile Maslak’ta uluslararası teknoloji standartlarına uygun yapılan doğa ve çevre dostu Maslakno1 Ofis Plaza, kiracılarına sunduğu fiyat avantajı ile de dikkat çekiyor...



Ünlü mimar Emre Arolat imzası ile Maslak’ta uluslararası teknoloji standartlarına uygun yapılan doğa ve çevre dostu Maslakno1 Ofis Plaza, kiracılarına sunduğu fiyat avantajı ile de dikkat çekiyor. 


Dünyada tanınan ve geçerliliği olan Green Gold Design ödülü ve Leeds Gold sertifikası ile Maslakno/1 ofis plaza, her ofis katında yeşil yürüme alanları ve her 4 katta bir bulunan peyzaj çalışmaları ile kiracılarına metrekaresi 35 $’dan yaşanabilir ve çalışılabilir ortamlar sunuyor.


 Toplam 26 kattan oluşan plazanın 20 katında, 1042 m2’lik tek kat kullanımlı ofisler  yer alıyor. Diğer katlarda ise, toplantı salonları, cafe ve restaurant, mobil sağlık hizmetleri, kiralık depolar, otopark, vale, oto yıkama ve araç kiralama hizmetleri sunulmak üzere hazırlıkları devam ediyor. Ayrıca plaza, açılır kapanır cam sistemi, 7/24 güvenlik,  jeneratör desteği, fiber optik alt yapı, panoramik asansörler gibi daha pek çok avantajı bünyesinde bulunduruyor.


Maslak’ta bulunan alışılagelmiş plaza mimarilerinden son derece farklı tasarlanan Maslakno/1, hem iç ve dış dizaynı, hem de sunduğu ayrıcalıklı avantajlarla  kiralama yapmak isteyen firmaları adeta cezp ediyor. Son teknoloji kullanılarak inşa edilen plazanın, yeşil sertifikalarının yanı sıra, hybrid araç otoparkı, iklimlendirme sistemi ve  %40 enerji tasarraflu bina oluşu gibi pek çok özelliyle de çevre dostu bir plaza olduğunu kanıtlıyor.


Maslakno/1 Ofis Plaza, 2014’ün ilk çeyreğinde kiralama sistemi ile şehrin merkezinde plazada konforlu bir ofis hayatına başlamak isteyen sektörün öncü firmalarıyla buluşacak.