29 / 03 / 2024

Helis Metro Ofis'te metrekare fiyatı 5 bin 300 TL!

 Helis Metro Ofis'te metrekare fiyatı 5 bin 300 TL!

Konumu ve mimarisiyle fark yaratan Helis Metro Ofis projesi, ofis anlayışına farklı bir boyut kazandırıyor, projede minimum metrekare birim fiyatı 5 bin 300 lira olarak belirlendi...


19 kattan ve 77 bağımsız bölümden oluşan Helis Metro Ofis, Metro girişinin yalnızca 5 metre uzağında. Sunulan hizmetlerle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Projebeyaz, ofis sahiplerine sadece işlerine odaklanacakları bir ortam yaratıyor


Tecrübe sahibi profesyonel kadrosuyla 2006 yılından bu yana gayrimenkul sektörüne yön veren PROJEBEYAZ DANIŞMANLIK, mimari konsepti, kiralanması, satışı, kurumsal kimliği, pazarlama stratejisinin oluşturulması, medya planlaması ve finansman modellemesinin yapılması gibi tüm konularda hizmet verdiği Helis Metro Ofis ile Helis Yapı’nın yatırımcılarına alışılmışın dışında bir ofis anlayışı sunmasını sağlıyor.


Zaman kazandıran ofis

Dünyanın en büyük şehirlerinde iş dünyasının yeni trendi olan metro, İstanbul’un trafik sorununa alternatif bir çözüm sunuyor. Helis Metro Ofis’ten Kadıköy Kartal metro hattına sadece 5 adımda ulaşılabiliyor. Helis Metro Ofis’in ulaşım avantajı hakkında bilgi veren Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Derya Deniz, “Özellikle Avrupa şehirlerinde 7’den 70’e metro kullanımı oldukça yaygın. İsminden de anlaşılacağı gibi Helis Metro Ofis Projesi bu mantıkla inşa edilmiş bir yapı. Metroya 5 adım uzaklıkta olan Helis Metro Ofis, trafikte harcanan zamanı minimalize ederek kullanıcıların iş verimliliğini artırmayı hedefliyor. Özellikle uluslararası şirketlerden gelen talepler projenin bu amaca ne kadar hizmet ettiğini gösteriyor. Sonuç olarak tüm kullanıcılarımıza rekabetin her geçen gün arttığı İstanbul iş dünyasında, sadece işlerine odaklanabilecekleri bir konfor sunmayı hedefliyoruz” dedi.


Plazada temiz hava

Plazaların en büyük dezavantajı olarak görülen temiz hava eksikliği de Helis Metro Ofis ile tarihe karışıyor. Adalar manzaralı Helis Metro Ofis kullanıcılarının 4. kattan itibaren deniz manzaralı “Plaza Balkonu” ile diledikleri zaman temiz havaya ulaşabileceğine dikkat çeken Sn. Derya Deniz ayrıca binada bulunan kafeterya ile ofis kullanıcılarının yapacakları toplantılar veya ofisleri için ikram hizmeti alabileceklerini belirtti.

Back-up hizmetlerinde sınır yok

Helis Metro Ofis’te ücretsiz olarak sunulan back-up hizmetleri kullanıcılara karlı avantajlar sunuyor. 5 yıldızlı otel şıklığında toplantı odaları, eğitim ve seminer organizasyonları için her türlü teknolojik ekipmana sahip olan modern workshop alanları, her ofise özel arşiv odaları ve ücretsiz sekretarya hizmeti bunlardan bir kaçı.

Hedef: Doğru işletim modeli

Plaza gibi yapıların işletim sistemine de alternatif bir çözüm oluşturan Helis Metro Ofis’te toplantı salonları, eğitim salonu ve kafeterya işletilecek; elde edilecek gelir de binanın ortak giderleri için kullanılacak ve aidatlara katkı sağlanacaktır. Bu amaçla binayı profesyonel bir yönetim firması buna uygun bir işletim sistemiyle yönetecek.


www.projebeyaz.com

Tel: (0216) 353 41 01

Faks: (0216) 353 64 78



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri