27 / 04 / 2024

Helis Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne residence!

 Helis Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne residence!

Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Bağdat Caddesi'nde residence ayrıcalığını sunacak olan Helis Yapı ailesi, Metro Ofis adını verdikleri projeleri için 2 bin metrekareden büyük arsalı bina arayışında..


Helis Yapı Kartal’da hayata geçirdiği Helis Beyaz Ofis Projesi ile büyük ilgi görmüştü. Şimdilerde de Metro Ofis Projesi’nin hazırlıklarına başlayacak olan Helis Yapı, Anadolu Yakası’nın en gözde bölgelerinden Bağdat Caddesi için lüks bir residence projesi hazırladı. 

Helis Yapı’nın Metro Ofis Projesi gerçek residence kritelerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik olarak tasarlandı. Projede her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek bir concierge uygulaması, son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var.

Helis Yapı 2 bin metrekareden büyük arsa arıyor!

Bağdat Caddesi’nde residence konforu ve lüksünin yaşatılacağı Metro Ofis Projesi için 2 bin metrekareden büyük arsalı bina arayışında olan yapı şirketi diğer butik projeleri için de bina arayışını devam ettiriyor. 


0212 426 33 44

www.helisyapi.com