28 / 03 / 2024

Tayyip Erdoğan: Bence bu dönemde lüks eve girme!

Tayyip Erdoğan: Bence bu dönemde lüks eve girme!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada "Evi alacaksınız, kiradan kurtulacaksınız. Bence bu dönemde lüks bir eve girme" dedi...


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda il başkanlarına seslenerek, di: "Diyelim ki iki seçenek çıktı. Bir araba, bir de satın almak istediğiniz bir ev. Arabayı almayın diyorum. Sizin için israf olur. Evi alacaksınız, kiradan kurtulacaksınız. Bence bu dönemde lüks bir eve girme. Verim ekonomisinin gerekliliği bunu ifade ediyor" dedi.

Erdoğan şunları söyledi: "2008'de başlayan krizin Türkiye'yi teğet geçeceğini söylediğimde kriz tellallığı yapanlar mahcup oldu. Şimdi onları yine mahcup edeceğimizi memnuniyetle ifade etmek istiyorum. Küresel ekonomide yaşanan son gelişmeler orta ve uzun vadede bu kez Türkiye'yi teğet bile geçmeyecektir. Ramazan ayını da bir imkan bilerek israftan kaçınalım. Birilerinin dediği gibi 'harcama yapmayalım' demiyorum. Ne demek harcama yapmayın. Tabii ki harcama yapacaksınız. Piyasada bu hareketlilikler olacak. Ama israf etmeyeceksiniz. Biz israf etmeyeceğiz. İsraf ekonomisinden yana değil, verim ekonomisinden yana olacağız.

LÜKS BİR EVE GİRME

Diyelim ki iki seçenek çıktı. Bir araba, bir de satın almak istediğiniz bir ev. Arabayı almayın diyorum. Sizin için israf olur. Evi alacaksınız, kiradan kurtulacaksınız. Bence bu dönemde lüks bir eve girme. Verim ekonomisinin gerekliliği bunu ifade ediyor. Bu süreç bizler için artı yazacaktır."

AA