28 / 03 / 2024

Tahincioğlu Palladium Tower Fiyatları!

 Tahincioğlu Palladium Tower Fiyatları!

Tahincioğlu Palladium Tower'dan ticari ünite sahibi olmak isteyenler için ofisler 24 ay vadelendirme ile 895 bin dolardan başlayan fırsatlarla satışa sunuluyor...


E-5 ve TEM Karayolu'na çok yakın mesafede konumlandırılan Palladium Tower, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından tasarlandı.


Tahincioğlu Palladium Tower, 100 bin metre inşaat alanı üzerinde inşa edilip, 55 bin metrekare kiralanabilir alan barındırıyor.


Bünyesinde güvenlik, lobi, danışmanlık, seminer ve toplantı salonları, spor merkezi, kuru temizleme ve kuaför gibi birçok hizmeti barındıran Tahincioğlu Palladium Tower'da ofislerin büyüklükleri 180 metrekare ile 1350 metrekare arasında değişiyor.


Tahincioğlu Palladium Tower, tek blok ve 43 kattan meydana geliyor.


Tahincioğlu Palladium Tower fiyatları 895 bin dolar ile 1 milyon 585 bin dolar arasında belirlendi. Projeden ünite sahibi olmak isteyenler 24 aya kadar vadelendirme uygulamasından yararlanabiliyor.


Kadıköy merkeze 6 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 4 kilometre mesafede yer alan Tahincioğlu Palladium Tower'da üniteler 2014 yılında teslim edilecek.


KÜÇÜKBAKKALKÖY MAHALLESİ HALK CADDESİ KARDELEN SOKAK NO: 2 / 1

PALLADIUM AVM KARŞISI / ATAŞEHİR / İSTANBUL


0216 384 93 11

www.tahincioglugayrimenkul.com

www.palladiumtower.com



Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com