28 / 03 / 2024

Tahincioğlu’nun A Plus ofis ve konut projeleri Palladium AVM’de!

 Tahincioğlu’nun A Plus ofis ve konut projeleri Palladium AVM’de!

Tahincioğlu, 15 Haziran – 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında Palladium AVM ’ deki tanıtım günlerinde Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini yatırımcılarının karşısına çıkarıyor...


Tahincioğlu, 15 Haziran – 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında Palladium AVM’deki tanıtım günlerinde  Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projelerini yatırımcılarının karşısına çıkarıyor. Güncel kampanya ve fiyatlar ileödeme planları hakkında bilgi verilecek stantta yatırımcılar ihtiyaca göre avantajlı fiyatlara yüksek prim getirisi olan A Plus ofis ve konutlarda yerini alma fırsatı yakalayacak. 


Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidakule Ataşehir Kuzey ve Nidapark Beşiktaş projeleri ile 15 Haziran – 15 Temmuz 2014 tarihleri arasında uygun fiyatlar ve ödeme planları ile Ataşehir’deki Palladium AVM’de yatırımcıları ile buluşuyor. 

Palladium AVM’nin küre alanında yer alan stantta İstanbul Finans Merkezi’nin kalbi Ataşehir’in en prestijli A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir Kuzey ve Beşiktaş’ta sıcak bir mahalle ortamı sunan konut projesi Nidapark Beşiktaş projeleri tanıtılarak en güncel ödeme planları ve kampanyalar paylaşılacak. Proje maketleri ve görsellerinin yer aldığı stantta yatırımcılar Nidapark Beşiktaş ve Nidakule Ataşehir hakkında birebir bilgi alma ve kampanyalardan yararlanabilme fırsatı yakalayacak. 


A Plus ofisler Nidakule Ataşehir Kuzey’de!

Anadolu Yakası’nın ve Ataşehir’ in en prestijli ofis projelerinden biri olacak Nidakule Ataşehir Kuzey tamamlandığında kullanıcılarına; 135 m2’den başlayan modüler yapıdaki ofisler ile yaklaşık 1150 m2’ye kadar büyüyebilen tam kat seçenekleri sunuyor. İstanbul finans merkezinin kalbi Ataşehir’de A Plus özelliklere sahip projede toplam 190 adet ofise, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonuna bulunuyor.