29 / 04 / 2024

Soyak Soho’ya zam! 1+1’ler 348 bin Euro!

 Soyak Soho’ya zam! 1+1’ler 348 bin Euro!

Geçtiğimiz Mart ayında 328 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Soyak Soho’da fiyatlara zam geldi! Şu an minimum daire 348 bin Euro!


Zincirlikuyu’da inşa edilen Soyak Soho projesinde 328 bin Euro’dan başlayan fiyatlar zamlandı. 65 metrekare 1+1 evlerin fiyatları 348 bin Euro’dan başlıyor, 418 bin Euro’ya çıkıyor. 114 metrekare 1+1 dubleks evler 698 bin Euro’ya, 123 ila 138 metrekare 2+1’ler 607 bin Euro ila 1 milyon 152 bin Euro’ya satılıyor. 215 ila 252 metrekarelik 3+1 dubleks dairelerin fiyatlarıysa 1 milyon 358 bin Euro’dan başlayıp, 1 milyon 998 bin Euro’ya kadar yükseliyor.

Soyak Soho projesinde ödemelerin tamamı peşin yapılabildiği gibi en az yüzde 25 peşinatla 10 yıla kadar banka kredisi de kullanılabiliyor. Senetli ödeme sisteminde ise konut fiyatının yine en az yüzde 25’i peşin ödeniyor. Yüzde 75’i aylık yüzde 0.5 vade farkıyla Aralık 2013 tarihine kadar vadeli senet yapılıyor.

Zincirlikuyu Esentepe’de inşa edilecek olan Soyak Soho’da konutların 2013 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Soyak Soho’da 77 adet konut yer alıyor.

4 farklı iç tasarım seçeneği sunan Soyak Soho projesinde isteğe bağlı, iç dekorasyon seçenekleri avantaj sağlıyor. Ankastre beyaz eşya donanımı; (fırın, ocak, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, kurutmalı çamaşır makinesi) yer alan konutlarda ayrıca merkezi ısıtma, soğutma ve sıcak su sistemi, fiber optik altyapı, akıllı ev teknolojisi bulunuyor.

Binanın tüm elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güçte jeneratörün yer aldığı Soyak Soho projesinde daire büyüklüğüne göre plakaya tahsisli otopark ve depo alanı, otoparka ve asansörlere kartlı giriş sistemi, misafir otoparkı, otopark katlarında sürücü odaları, katlarda özel havalandırmalı çöp odası ve çöp/servis asansörü, bina içi ve çevresini 7 gün 24 saat izleyen kapalı devre kamera sistem, yer döşemeleri, duvarlar, mutfak dolapları, tezgah, banyo dolapları, gardıroplar (konut planlarında belirtilenler), kapılar bulunuyor.

Soyak Yapı'nın inşa ettiği Soyak Soho’da salonlarda koltuk, kanepe, puf, masa, sandalye, yan sehpa, orta sehpa, tv ünitesi, tv - receiver, büfe, sarkıt aydınlatmalar, masa üstü lambaları, lambader, halı, perde, yatak odalarında yatak, karyola, çalışma ünitesi, sandalye, kitaplık (bazı tiplerde) yastık, yorgan, nevresim takımı, sarkıt aydınlatmalar, masa üstü lambaları, lambader, halı, perde, mutfakta masa, sandalye, yemek takımları, sarkıt aydınlatmalar, banyolarda tuvalet fırçası, masa lambaları (bazı tiplerde), banyo duş içi tabure, havlu, sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalığı bulunuyor. Evde ayrıca tablolar, vazo, heykel, kırlent, bitki, şamdan, peçete, masa örtüsü, ayna gibi aksesuarlar da yer alıyor.

Soyak Soho projesinde ilaçlama hizmeti, bitki ve bahçe bakımı, çöp toplama, yönetici ya da idari personel hizmeti, temizlik ve house keeping, gün boyu alışveriş servisi, kuru temizleme ve ütü, sekreterlik ya da resepsiyon hizmeti, güvenlik ve gözetim hizmeti, misafir kabulü ve yönlendirme, teknik servis ve bakım hizmeti, ortak alanların temizlik ve bakımı, uyandırma servisi, bellboy, terzi, araç yıkama, araca yakıt doldurma, lostra, taksi, yemek servisi, çocuk bakımı, özel şoför, gayrimenkul danışmanlığı, eşya taşıma ve nakliye, kurye, boya yapımı gibi hizmetler sunulacak.

444 7646 (SOHO)
www.soyaksoho.com.tr