25 / 04 / 2024

Soyak Soho Evleri'ne ulaşım nasıl

Soyak Soho Evleri'ne ulaşım nasıl

Soyak Soho projesi Zincirlikuyu'da, Tat Towers ve Zorlu Center'a çok yakın mesafede bulunuyor...


 

Soyak Soho projesine Şişli Mecidiyeköy yönünden ulaşım için Zincirlikuyu ya doğru giderken, solda Astoria yı geçtikten sonra sağda Maya Center ile H. Nimet Özden camii arasından sağa dönülür. İlk solda yer alan Kasap sokağa keskin bir dönüş ile girilir. Yol sizi Soyak Soho projesine ulaştırır. Maslak yönünden ulaşmak istiyorsanız Büyükdere caddesinden Beşiktaş yönüne doğru ilerlerken, Balmumcu kavşağından sağa, Yıldız Parkı caddesine dönülür. Sağda Point Otel, solda Dedeman Otel i geçtikten sonra solda yer alan PTT nin karşı hizasından sağa, ışıklardan Villa Caddesi ne dönülür. Köprü altından geçtikten sonra sağa yukarı doğru ayrılan Kasap sokağa girilir. Yol sizi Soyak Soho ya ulaştırır. 

 

Ulus yönünden Soyak Soho projesinde ulaşım için "Beşiktaş-Boğaziçi Köprüsü" tabelası takip edilir. Büyükdere caddesinin altından geçtikten sonra Beşiktaş-Boğaziçi köprüsü tabelasının gösterdiği yönden sağa doğru ayrılıp, Soyak Soho ya ulaşabilirsiniz. 

Beşiktaş yönünden Soyak Soho projesine ulaşım için Levent yönüne doğur giderken Balmumcu kavşağından sola Yıldız Posta caddesine dönülür. Sağda Point Otel, solda Dedeman Otel i geçtikten sonra solda yer alan PTT nin karşısından ışıklardan Villa Caddesi ne dönülülr. Köprü altından geçtikten sonra sağ yukarı doğru ayrılan Kasap sokağa girilir. Yol sizi Soyak a ulaştırır. 

 

444 7646 (SOHO)

www.soyaksoho.com.tr

Nagihan Arat