19 / 04 / 2024

Soyak Siesta 3. Etap'ta 191 bin TL'ye 2+1!

 Soyak Siesta 3. Etap'ta 191 bin TL'ye 2+1!

İzmir Karşıyaka’da inşa edilen Soyak Siesta 3. Etap'ta 2+1 konut seçenekleri 191 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Akdeniz kültürünü yansıtan peyzaj tasarımıyla İzmir Karşıyaka’da hayatın her anına renk ve enerji katan Soyak Siesta 3. Etap ev teslimleri başladı. 

 

 

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde güven ve kalitenin temsilcisi, yüksek standartlı projelerin mimarı Soyak; Kasım ayı itibarıyla İzmir Karşıyaka’da doğayla iç içe, konforlu ve huzurlu bir yaşam vadeden Soyak Siesta 3. etap ev teslimlerine başladı.

 

Teslim töreninde evlerine kavuşan yeni Soyak Siesta sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Soyak tarafından sakinlere çeşitli hediye ve bilgi kitapçıkları dağıtıldı. Körfez manzarasından maksimum derecede yararlanan, fonksiyonelliğin mimari estetikle birleştiği “az katlı bina” konseptiyle 2250 konutluk Soyak Siesta, İzmir kent yaşamına farklı bir soluk getiriyor. Soyak Siesta’nın 3. etap evleri, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireleri ile her zevke ve beğeniye hitap ediyor.

 

İlki Mart 2011’de, ikincisi ise Mayıs 2012’de teslim edilen Soyak Siesta’nın 3. etap teslimleri Kasım 2012’de başladı. İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıran Soyak Siesta 3. etap ev teslimlerinin yaklaşık 10 gün sürmesi planlanıyor.

 

Ayrıca Soyak Siesta'nın yeni başlayan kampanyasında 2+1 daireler 05 Aralık 2012’ye kadar 191.000 TL’den satışa sunuluyor. Dayalı döşeli olarak satışa sunulan 2+1 dairelerin ödeme koşulları da çok uygun. Dayalı döşeli 2+1 daireler 36 ay vadeli ve %0 faizle sahip olunabileceği gibi peşin ödeme de % 7 indirim söz konusu. 

 

Yeşil çatı uygulaması bulunan ve çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siesta’da, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamalar ise ısınma ve aydınlatma, aidat gibi tüm giderler konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.


444 0 795

 www.soyak.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler