04 / 05 / 2024

Sinpaş Bursa Modern sakinlerinden çini sergisi!

 Sinpaş Bursa Modern sakinlerinden çini sergisi!

Sinpaş GYO Bursa Modern, Sakinkerinin hobilerini önce sanata, ardından sergiye dönüştürdü...


Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni, sosyal aktiviteleri, spor tesisleri, köylü pazarı gibi birçok ayrıcalıkla sakinlerine konuttan öte ayrıcalıklı bir dünya sunmaya devam ediyor. Aralık ayında başlayan  “El Sanatları Atölyelerinin” ilki geçtiğimiz günlerde sona erdi ve kursiyerlerin Çini sergisi herkesin beğenisine sunuldu.


Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanları ve yepyeni projeleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. 2012 yılının son günlerin de başlayan Sinpaş GYO Bursa Modern, “El Sanatları Atölyeleri” adı altında sakinlerinin hobilerini sanata dönüştürme çabaları ilk eserlerini verdi. Proje kapsamında site sakinleri “Çini Sanat Atölyesi”nde El Sanatları Teknolojisi Öğretmeni İclal Filyos önderliğinde Çini sanatının inceliklerini uygulamalı olarak öğrenme imkânı buldular. Kursiyerler ilk olarak Çini sanatının çizim tekniklerini öğrendiler, ardından guvaş boyama teknikleri ile boyama işlemine geçtiler.  Hazır desenler üzerinden iğne ile desen hatlarını belirleyen kursiyerler, tabakların üzerine kömür tozu ile desenlerin transferi yaparak, kontür çekmeyi öğrendiler. Ardından boya işlemi yapılan eserler, son olarak Çinileri ile meşhur İznik'te ünlü Remzi Usta Atölyesi’nde fırınlanarak son halini aldı. Üç aylık bir periyod sonrası kendi el emekleri ile hazırladıkları çini eserleri sergileme fırsatı bulan kursiyerler; Pelin Acemoğlu, Sevgi Acemoğlu, İlfet Atalay, Bilge Şentürk, Aysel Pekergin ve Seçil Şendur Sinpaş GYO Bursa Modern’in sunduğu bu imkânlardan dolayı duydukları mutluluğu dile getirmeyi ihmal etmediler.

 Sinpaş Bursa Modern sakinlerinden çini sergisi!


Sergide sanatkâr İclal Filyos'un da eserleri de sergilendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılışı yapılan sergiye öğretmen İclal Filyos, kursiyerler, aileleri ve site sakinleri katıldı. Sergi de sanatkâr İclal Filyos'un da eserleri de sergilendi. Sinpaş GYO Bursa Modern tarafından ilerleyen dönemlerde; Ahşap boyama, karakalem, tezhip, filografi, alüminyum kabartma ve takı tasarımı gibi kurslar açılarak sakinlere yeni hobiler kazandırılması hedefleniyor.


Yaşam alanınız farkınız… 

Sinpaş GYO Bursa Modern farkını devam ettirmek için çok çalıştıklarının altını çizen Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Yüzlerce ailenin yaşadığı ve hızla bu sayının arttığı Sinpaş GYO Bursa Modern’de etkinliklerimiz ve aktivitelerimiz ile sakinlerimizin Sinpaş GYO Bursa Modern’de yaşama ayrıcalığını hissetmeleri en büyük hedefimiz. İlke olarak biz sakinlerimize konuttan çok her hali ile ayrıcalıklı olduklarını hissedecekleri bir yaşam alanı sunmak için çalışıyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız hızla devam ediyor, yeni sürprizlerimizi en kısa zamanda sakinlerimiz ile paylaşacağız ve sakinlerimiz yaşam alanları ile konut konusunda farklarını ortaya koyabilecekler...” dedi. 



www.sinpasbursamodern.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler