29 / 03 / 2024

Semerkand Line’da son 30 daire! Fiyatlar 180 bin liradan başlıyor!

Semerkand Line’da son 30 daire! Fiyatlar 180 bin liradan başlıyor!

Sadece 30 dairenin kaldığı Semerkand Line’da fiyatlar 180 bin liradan başlıyor. Ev alanlara yüzde 10 nakit indirimine ek olarak 60 ay veya 120 ay taksit yapılırken Semerkand’a özel oranlarla banka kredisi kullandırılıyor


555 konut ve 95 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinden oluşan Semerkand Line’da daireler hızla tükeniyor. Sadece 30 dairenin kaldığı Semerkand Line’da fiyatlar 180 bin liradan başlıyor. Ev alanlara yüzde 10 nakit indirimine ek olarak 60 ay veya 120 ay taksit yapılırken Semerkand’a özel oranlarla banka kredisi kullandırılıyor


İstanbul’un en hızlı prim yapan yerleşim yerlerinden biri olan Beylikdüzü’nde Semerkand Yapı tarafından inşa edilen Semerkand Line’da kalan son 30 daire uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Semerkand Line’da 74 metrekare 1+1 daireler 180 bin liradan, 97 metrekare 2+1 dubleks daireler 235 bin liradan,  103 metrekare 2+1 dairelerse 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor . Projede yer alan 3+1 ve 4+1 dairelerse tükendi. Semerkand Line’dan ev alanlara yüzde 10 nakit indirimine ilave olarak 60 ay veya 120 ay taksit yapılırken  Semerkand’a özel oranlarla banka kredisi kullandırılıyor.


23 dönüm arazi üzerinde yükselen Semerkand Line, sekiz blokta toplam 555 konut ve 95 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinden oluşuyor. Temeli 2010 yılında atılan Semerkand Line’da hayatın önümüzdeki yıl mart ayında başlayacağını söyleyen Semerkand Yapı Genel Kordinatörü Neli Devidas, “Semerkand Line satışa çıktığında bizden ev alanlar bugüne kadar ortalama yüzde 35 kazandılar. Şuanda elimizde sadece 30 daire kaldı. Her dönem prim yapacak bir projeden ev sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz” dedi.


Semerkand Line hakkında bilgi veren Neli Devidas şunları söyledi:


“Projede yaşam kalitesini yükseltecek her türlü ayrıntıyı düşündük. Bu nedenle 37 farklı tipte daire yaptık. 850 araçlık otoparkın bulunduğu Semerkand Line’da site sakinlerine yılın 365 günü hizmet verecek sosyal tesis de yer alıyor. Projede sadece site sakinlerinin yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra 2 bin 250 metrekare büyüklüğünde fitness center, çok amaçlı aktivite salonu ve satranç kulübü bulunuyor. Ayrıca projemizde çocukları da unutmadık. Onlar için bir çocuk kulübü yapıyoruz. Çocuklar bu kulüpte başlarında bulunan öğretmen eşliğinde hoşça vakit geçirebilecek.”


Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan Semerkand Line, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Migros Alışveriş Merkezi’ne komşu olan Semerkand Line, Real Hipermarket’e yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaktıkta.  Semerkand Line, Atatürk Hava Limanı’na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor.