19 / 04 / 2024

Semerkand Line AVM'de dükkan kiraları 2 bin 500 lira!

 Semerkand Line AVM'de dükkan kiraları 2 bin 500 lira!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Semerkand Line AVM'de dükkan kiraları 2 bin 500 liradan başlıyor...


Beylikdüzü’nün merkezinde inşa edilen ve caddeye cepheli konumuyla dikkat çeken Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hemen teslim mağazalar 320 bin lira ile 1.740 bin lira arasında satılıyor. 95 mağazanın bulunduğu merkezde dükkanlar aylık 2 bin 500 lira ile 13 bin lira arasında kiraya veriliyor


Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında hayata geçen Semerkand Line Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yılda kendi işinin sahibi olmak ya da iyi bir kira geliri elde etmek isteyenleri bekliyor. Semerkand Yapı tarafından inşa edilen Semerkand Line AVM, 16 bin metrekarelik kapalı alana sahip. İki katlı alışveriş merkezinde teslime hazır 95 mağaza bulunuyor. Semerkand Line AVM’de kalan sınırlı sayıda mağazalar 320 bin lira ile 1.740 bin lira arasında satışa sunuluyor. Caddeye cepheli konumuyla dikkat çeken merkezden dükkan satın almak yerine kiralamak isteyenlere de her türlü imkan sağlanıyor. Semerkand Line AVM’de mağazalar büyüklüklerine göre 2.500 bin lira ile 13 bin lira arasında kiraya veriliyor. 


Çevresinde 12 bin konut var

12 bin konutu tam ortasında yer alan Semerkand Line AVM hakkında bilgi veren Semerkand Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas şunları söyledi:

“Semerkand Line AVM’de mağazaların büyüklüğü 21 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.  Merkezden dükkan almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuluyor. Birinci ödeme şeklinde satış bedelinin tamamı peşin alınıyor. Peşin ödeyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. İkinci ödeme şeklinde ise yüzde 50 oranında peşinat ödeniyor, kalan tutar taksitlendiriliyor. Bu seçenekte mağaza fiyatı üzerinden yüzde 5 oranında indirim de yapılıyor.”


Yeme-içme alanlarıyla iddialı

Semerkand Line AVM’nin birçok projeye yürüyüş mesafesinde yer aldığını söyleyen Neli Devidas, “Merkezin kısa sürede Beylikdüzü’nün alışveriş, yeme-içme ve eğlence mekanı haline geleceğine inanıyoruz.  Bu nedenle Semerkand Line AVM’de her yaşa ve bütçeye hitap eden bir mağaza karması oluşturduk.  900 metrekare büyüklüğünde Kiler Süpermarket ile aralarında Mado, Tupperware, eczane, kuru temizleme ve pastanelerin de bulunduğu birçok kuruluş şimdiden yerini aldı” diye konuştu. Bu özellikleri nedeniyle alışveriş merkezinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Neli Devidas  “İleriyle dönük yatırım yapmak ya da iyi bir kira geliri elde etmek isteyenlerin yanı sıra kendi işinin sahibi olmak isteyenler de merkezimizden dükkan alıyor. Kalan son mağazaların da kısa sürede satılacağını düşünüyoruz. Satın almak istemeyenler dükkanlarımızı kiralayabiliyor” diye konuştu.


Metrobüse 5 dakika uzaklıkta

Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan Semerkand Line AVM, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Tüyap Fuar Merkezi’ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaklıkta olan Semerkand Line AVM, Atatürk Hava Limanı’na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor.

 

444 1 402

www.semerkandyapi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri