19 / 04 / 2024

Vivense 12. kez düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na katılıyor!

 Vivense 12. kez düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na katılıyor!

Ev dekorasyon alanında sunduğu ürünlerle pazarda farklılık yaratan, Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, bugün başlayan ve 12 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda çiftlerin yükünü hafifletiyor..



Üreticiden tüketiciye doğrudan teslimat ile kaliteli ürünleri cazip fiyatlara sunan ev dekorasyon mimarı Vivense.com, evlilik hazırlığında olan çiftlerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına kolayca ulaşabilecekleri Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda! Çiftler için en meşakkatli konu olan evlilik öncesi hazırlıkları Vivense.com’un Düğün Paketleri ile hafifliyor. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan fuar bu yıl 12. kez düzenleniyor.


Evlenecek çiftlere bu süreçte destek olmak ve onların yükünü hafifletmek amacıyla düzenlenen ve bugüne kadar 40.000’den fazla çifte rehberlik eden Evlilik Dünyası Fuarı, çiftlerle sektör profesyonellerini buluşturuyor. Düğün gününe yönelik firmalardan, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürünlerin hizmetini veren firmalara kadar evlilikle ilgili her soruya cevap verebilecek kuruluşları içinde barındıran bu fuar, Vivense.com’un mimari dokunuşlarıyla farklı bir bakış kazanacak.


Her Bütçeye Uygun Düğün Paketleri, 2.000 TL’ye Varan Ekstra İndirim ve Sürpriz Hediyeler


Vivense.com evlilik arifesindeki çiftler için oluşturduğu birbirinden farklı ve alternatifli düğün paketleri ile hem her bütçeye hem de her zevke uygun mobilyalar sunuyor. Renkli düğün paketlerinin yanında fuarda 2.000 TL’ye varan ekstra indirim ve sürpriz hediyeler sunan Vivense.com, A’dan Z’ye tüm ev dekorasyon ürünleriyle fuara katıldı.