19 / 04 / 2024

Vivense sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor!

Vivense sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor!

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetiyle sizi hayalinizdeki eve ulaştırıyor. Vivense.com, kişiye özel danışmanlık hizmetiyle evinize yepyeni bir hava katıyor.


Odanızın ölçülerine göre size en uygun dekorasyonu öneren ve sorularınızı cevaplayan iç mimarlarla evinize bahar geliyor. Oturma gruplarından aydınlatmaya, mutfak setlerinden balkon takımlarına kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı adreste karşılayan Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, kişiye özel danışmanlık hizmetiyle evinize yepyeni bir hava katıyor.


İster kullanmadığınız küçük odanız için şık ve fonksiyonel çözümler arayın, ister tüm evinizi yeniden dekore etmek isteyin, Vivense.com’un uzman iç mimarları sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.


Vivense.com’un müşterilerine özel sunduğu kişiye özel danışmanlık hizmetinden faydalanmak için tek yapmanız gereken; Vivense.com adresindeki formu doldurmak.


Siz de hayallerinizdeki evde yaşamak istiyorsanız hemen başvuru formunu doldurun; evinize yepyeni bir dokunuş kazandıracak bu ayrıcalıklı hizmetten ücretsiz yararlanın.