26 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya: Kentsel dönüşüm algı yönetimidir!

 Uğur Dumankaya: Kentsel dönüşüm algı yönetimidir!

Uğur Dumankaya, sektörde yetkin isimlerin olması gerektiğine vurgu yaparak, doğru kentleşmenin önemine değindi ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bir "Uzlaşma ve Algı Yönetimi" olduğunun altını çizdi...



Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul , Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm" panelinde konuşan Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yetkin isimlerin olması gerektiğine vurgu yaparak, doğru kentleşmenin önemine değindi ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bir "Uzlaşma ve Algı Yönetimi" olduğunun altını çizdi. 


Dumankaya, Dumankaya Grup olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini de belirterek, bu alanda farklı bir model geliştirdiklerini söyledi. Dumankaya Kentsel adıyla kentsel dönüşüm çalışmaları yapacakları bir şirket kurduklarını ifade eden Uğur Dumankaya, kentsel dönüşümü butik olarak, 15-20 dairelik binalarda geliştirmek istediklerinin altını çizdi. 


Posta Gazetesi