28 / 03 / 2024

Realty World zirvedekileri ödüllendiriyor!

 Realty World zirvedekileri ödüllendiriyor!

Realty World Türkiye, KKTC’de düzenleyeceği bayiler toplantısında 2012 yılında başarılı olan bayilerini ödüllendirecek. Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan: “ Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markasıyız.” dedi...


Emlak sektörünün başarılı markası Realty World Türkiye, geleneksel hale getirdiği “zirvedekilerin buluşması”nı bu yıl yine KKTC’de gerçekleştirecek. 1-4 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılacak bayiler toplantısı çerçevesinde düzenlenecek ödül törenine KKTC Başbakanı İrsen Küçük de katılacak.


Yaklaşık 600 kişinin katılması beklenen etkinlik kapsamında, 2012 yılında başarılı olan broker ve danışmanlara toplam 8 kategoride 141 “Türkiye Kupası” dağıtılacak. 

Zirve ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, bayileriyle sürdürülebilir ve başarılı bir iletişim kurmak için gelenekselleştirdikleri etkinliğin; bir sonraki yılın performansına doğrudan olumlu etkisi olduğunu söyledi. “Türkiye emlak sektörünün en güvenilir markası” olduklarını belirten Baygan, Türk halkının gittikçe artan bir oranla, alım, satım ve kiralama işlerini profesyonel emlak markaları üzerinden gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. Baygan, “Üyelerimizin, gayrimenkul franchising sektöründe bir adım öne çıkmasını sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


KKTC’de üç gün sürecek zirve süresince bayiler, eğlenceli aktivitelerin yanı sıra sektörel anlamda çeşitli etkinliklere katılma fırsatı da bulacak.  Eğitimler, usta tiyatrocu ve eğitmen Ali Poyrazoğlu, MediaCat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Kapital Medya Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Pelin Özkan, Öykü Dialogue International Başkanı Necati Özkan, 1 A Gayrimenkul Geliştirme Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadir Has Üniversitesi Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü Öğretim Görevlisi Turgay Gültekin ve  Urban Land Instıtute Türkiye Koordinatörü Hakan Yener tarafından verilecek.