16 / 04 / 2024

Onduline Avrasya web sitesinin tasarımı değişti!

 Onduline Avrasya web sitesinin tasarımı değişti!

Onduline Avrasya'nın yeni web sitesi modern tasarım, kullanıcı dostu arayüz, ürün sayfalarında daha fazla özellik, nihai tüketici ve profesyoneller için ayrı ayrı düzenlenmiş içeriğiyle yayına girdi...



Türkiye’nin lider çatı kaplama ve su yalıtım sistemleri üreticisi ve aynı zamanda Türkiye dahil Kafkaslar, Orta Asya ve Orta Doğu bölgelerindeki 24 ülkeyi bünyesinde bulunduran Onduline Avrasya’nın web sitesi yenilendi. 


Onduline Avrasya Pazarlama Müdür Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Müdürü Binnur Ertuş Şimşek, yeni web sitesinin daha modern bir görünüme sahip olduğunu belirterek, “Yeni sitenin en önemli özelliği ise nihai tüketici  ve profesyoneller  için ayrı ayrı düzenlenmiş içerik ve pazarlama argümanlarını içermesi. Pazarlama odaklı tasarlanan sitede, kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak çözüm önerileri sunuluyor. Örneğin yeni çatı, çatı yenileme, cephe-duvar veya yeşil çatı gibi seçenekler yer alıyor ve tüketiciler bunlara uygun ilgili ürünlere yönlendiriliyor.  Tüketici sayfalarında ’İhtiyacım’, inşaat sektörü profesyonelleri sayfalarında ise ‘Projem’ bölümleri bu amaca hizmet ediyor” dedi. 


Onduline Avrasya’nın yeni web sitesi http://www.onduline.com.tr/, kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek için daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşılmasını sağlamak için tasarlandı.