25 / 04 / 2024

Onduline Avrasya yeni ürünü Onduser’i tanıttı!

 Onduline Avrasya yeni ürünü Onduser’i tanıttı!

Çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen ‘Onduser’in tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni ürünün ‘klasik çatı ve cephe kaplama’ anlayışını değiştireceği kaydedildi...



ÇATI kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen ‘Onduser’in tanıtımını gerçekleştirdi.


Fransa merkezli Onduline Grup’ta ciro açısından 2’nci sırada yer aldıklarını söyleyen Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, Avrasya Bölgesindeki 24 ülkede 130 bayi ile çalıştıklarını kaydetti. Koçak, ‘klasik çatı ve cephe kaplama’ anlayışını değiştirecek bir ürün olduğuna dikkat çekti. Koçak, özel seramikler ve bunların montajını sağlayan sistemle birlikte herhangi bir harç veya yapıştırıcı kullanılmadan eğimli çatılara ve cephelere uygulanabildiğini dile getirdi.  Koçak, “Her bir seramiğin özel paslanmaz çelik kancalarla çatıya monte edilmesi nedeniyle, fırtına, deprem gibi olumsuz şartlarda dahi yerinden kaymıyor, çatıdan düşmüyor ve uçup gitmiyor” dedi.



Hürriyet