08 / 05 / 2024

MOSDER web sitesini yeniledi!

 MOSDER web sitesini yeniledi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) yenilenen web sitesiyle takipçileri ve üyeleriyle bir arada… Türk mobilya sanayisinin nabzını tutan MOSDER, yeni web sitesi ile sektöre özel tüm güncel duyuruları ve dernek etkinliklerini bu platformdan duyuracak.


Türkiye’de sivil örgütlenmenin en önemli örneklerinden biri olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, (MOSDER) yaptığı çalışmalar ve organizasyonlarla sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışında yapılan çalışmalarla Türk mobilyasını zirveye taşımayı ilke edinen MOSDER’in yenilenen ve daha da dinamikleşen web sitesi, takipçileri ve üyeleri ile sektörden güncel haber ve etkinlikleri paylaşıyor.


Temel amacı, mobilya sektöründe faaliyet gösteren meslektaşları, dernek çatısı altında toplayarak, Türkiye’nin kazanması adına gönüllü olarak bir araya getirmek olan MOSDER, rahatça erişim sağlanabilecek web sitesiyle dernek çatısı altında gerçekleştirilen tüm gelişmeleri bu platform aracılığı ile duyuracak.


Her türlü MOSDER organizasyon ve etkinliği hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilecek web sitesinde, üye firmaların bilgilerine de erişilebilecek. Detaylı bilgi için www.mosder.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.