25 / 04 / 2024

Maslak No/1 Ofis Plaza’ da YOYO hizmeti ile ulaşım sorunu çözülecek!

 Maslak No/1 Ofis Plaza’ da YOYO hizmeti ile ulaşım sorunu çözülecek!

İstanbul Maslak’ta yeni açılacak olan Maslak No/1 Ofis Plaza’ da yer alacak kiracı firmalar, çalışanlarına araç kiralama ya da satın alma gibi yüksek maliyetlerden kurtulacak...



İstanbul Maslak’ta yeni açılacak olan Maslak No/1 Ofis Plaza, Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine trafiksiz direkt çıkış imkanı sağlarken, çalışanlara sunduğu YoYo hizmeti ile de ulaşım sorununu pratik ve ekonomik bir biçimde çözecek.


Maslak No/1 ofis plaza çalışanları, istedikleri saat ve günlerde istedikleri aracı tek bir kartla rezerve edebilecek ve kullanacak. Aynı zamanda akıllı telefonlarına indirdikleri YoYo aplikasyonu sayesinde ise tek bir tuşla araçlarını açıp kapatabilecekler.  YoYo, ofis plaza çalışanlarına, Mercedes, BMW, Mini Cooper, Honda ve Renault gibi markaların son model araçlarını, ister 1 saat ister tüm gün süreli kiralama imkanı sunuyor.


Ofis Plaza çalışanları, saati 9 TL’den başlayan fiyatlarla araç ihtiyaçlarını YoYo ile rahatça karşılayacak. İşyeri sahipleri ise ofis çalışanlarına araç kiralama, satın alma ya da taksi benzeri pahalı ulaşım araç masrafı ödeme gibi yüksek maliyetli durumlardan kurtularak avantaj sağlayacaklar.