19 / 04 / 2024

Lüks konutta altın kakma mermer kullanılıyor!

Lüks konutta altın kakma mermer kullanılıyor!

Mütekabiliyet Yasası sonrasında Körfez'e 2-3 milyar dolarlık konut satışan inşaat sektörü, artık büyük projelerde anahtar teslim çalışıyor. Arap müşterilerin büyük ev ve lüks ürünler istemesi de yeni inşaat malzemelerini gündeme getiriyor...


Mütekabiliyet Yasası sonrasında Körfez'e 2-3 milyar dolarlık konut satışan inşaat sektörü, artık büyük projelerde anahtar teslim çalışıyor. Arap müşterilerin büyük ev ve lüks ürünler istemesi de yeni inşaat malzemelerini gündeme getiriyor. Temmer Mermer'in, 22 ayar altın kullanılarak işlenen mermerleri de ilgi odağı oluyor. Etiler Showroom'unda İtalyan Markası Decor Marble'ın altın varaklı ürünlerini sattıklarını söyleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, özellikle Araplar'ın bu ürünlere büyük ilgi gösterdiğini söylüyor. 


40 ÜLKEYE İHRACAT 

Çetinkaya, 40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer'in, yurtdışından ve yurtiçindeki lüks konut projelerinden gelen yoğun talebe yetişmek için yeni anlaşmalar yaptıklarını belirtti. Çetinkaya, "İtalyan firması Decor Marble'ın çok popüler bir ürün grubu olan Orocolato Marble'ı showrooma koyduk. Mermerin üzerine binlerce farklı motif ve desen çalışılabiliyor. Bu desenler varakla kaplanıyor veya rölyef şeklinde biçimleniyor. Her iki çalışmada da desen varakla dolgulanıyor. İstendiği takdirde varak yerine aynı çalışma 22 ayar altınla da yapılıyor. Dünyada özellikle İngiliz, Amerikalı ve Rus zenginlerin hem ofislerinde hem de lüks konutlarında kullandıkları bu malzemenin Türkiye'de de tercih edileceğini düşüyoruz." 


MİMARLARDAN TALEP GELİYOR

Rüstem Çetinkaya geçtiğimiz aylarda Etiler Nispetiye Caddesi'nde açılan Temmer Mermer Showroom'una özellikle mimarlardan ve mimarlık ofislerinden yoğun taleple karşılaştıklarını söyledi.


Sabah Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler