29 / 03 / 2024

Avrupa Konutları Kale teslimleri 3 ay erken yapılacak!

Avrupa Konutları Kale teslimleri 3 ay erken yapılacak!

Yatırım bütçesi 650 milyon lira Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde, Artaş İnşaat imzasıyla yükselen proje 650 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Avrupa Konudan Topkapı'da bulunduğu konum itibariyle deniz manzarasına da hakim...


Proje, Metrobüs ve tramvay gibi ulaşım hatlarına da yürüme mesafesinde yer alıyor. "Her Şeyin Başladığı Nokta" sloganıyla lanse edilen proje, 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara is e 21 bin 500 metrekare ayrıldı. Avrupa Konutları Kale projesinde ofis ve ticari üniteler hızla sahiplerini buluyor. 


Projede Avrupa Konutları markasının 'gelenekselleşen' erken teslim uygulaması da hayata geçiriliyor. 

Proje şimdiden 3 ay önce teslim edilecek şekilde planlandı. 


Artaş İnşaat bugüne kadara hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 11 bin konutun ardından markanın yeni yüzü olan Topkapı'da, E-5 Otoyolu'nun bitişiğinde konumlanan Avrupa Konutları Kale'de kaba inşaatı tamamladı. Projenin ofis ve dükkanları hızla sahiplerini buluyor. 


599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan Avrupa Konutları Kale'de Mayıs ayında satışa çıkarılan ofis ve dükkanların yatırımcıların yoğun ilgisini çektiği belirtiliyor. 


Topkapı'da yeni bir ticaret merkezi oluşturmayı hedefleyen projenin ofis ve dükkanları pek çok farklı seçenek sunuyor. Büyüklükleri 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişen 10 farklı tipteki ofislerin metrekaresi ortalama 9 bin liradan satışa sunuldu. 


Metrekaresi 21 bin TL Tüm bölgeye hizmet verecek şekilde tasarlanan 30 dükkan ise Kale'de de gündemde. 2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan Avrupa Konutları Kale'de kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. 2016'nın Temmuz ayında teslim edileceği belirtilen projede şimdiden teslimlerin en az 3 ay öne çekileceği  belirtildi, 99 metrekare ile 1.182 metrekare  arasında değişen büyüklüklere Konutların büyük kısmının sahip. Hızla sahiplerini bulduğu projede 1+1'den bildirilen dükkanların metrekare- 4+1'e kadar değişen daire seçeresi ise ortalama 21 bin liradan nekleri yer alıyor. Konut fiyatalıcı buluyor. larının 641 bin liradan başladığı Avrupa Konutları markasının projede, dairelerin büyüklükleri tüm projelerinde geleneksel ha- ise 77 metrekare ile 210 metrekare gelen 'erken teslim' konusu kare arasında değişiyor. 


Milliyet



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri