28 / 03 / 2024

İzmir Mavişehir Park Yaşam ofisleri konfor ve prestij sunuyor!

İzmir Mavişehir Park Yaşam ofisleri konfor ve prestij sunuyor!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, prim şampiyonu bir yatırıma imza attıklarını, tamamen özel bn- yaşam tarzını hayata geçirdiklerini, dört dörtlük bina konfora ve büyük fırsatlara sahip iş ortamı sunduklarının altını çiziyor.



A sınıfı bina...

Toplam 173 ofis, 15 adet dükkandan oluşan projede, süs havuzları, kapalı ve açık otopark, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar, merkezi ısıtma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Mavişehiı* metro istasyonuna yürüme mesa fesinde yer alan ticaret merkezi, İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, prim şampiyonu bir yatırıma imza attıklarını belirtti nitelikli A sınıfı bn* binada çalışma ortamı sağlıyor. Daha çok mimar, mühendis, doktor ve avukatların projeye olan ilgisinin fazla olduğunu belirten Yeşil, özellikle Karşıyaka Bostanlı çevresinden ofislerini Mavişehü*'e taşıyan müşterileri olduğunu söyledi. 


Hareketlilik başladı...

Kısa sürede satışları tamamlanan ve satm alan müşterilerin büyük prim elde ettiği Park Yaşam Mavişehü- ofislerinde, kalan son dükkanların satışı devam etmekte. Cafe, restoran, eczane, okul, kuaför ve hipermarket ajanlarının açıldığı bu proje sayesinde Mavişehü- bölgesinde büyük bn* hareketlilik başladı. Projenin ana yolların bağlantı noktasında bulunması ve otobana 500 m mesafede, hızlı tren metro istasyonuna ise 2dk yürüme mesafesinde olması, projenin lokasyon değerini daha da arttırıyor. 


Yeni Asır Ek