25 / 04 / 2024

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

 Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşacak olan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 67 derslikten oluşan kampüste; 95 metrekarelik buz pisti, 350 kişilik konferans salonu, 325 metrekare kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, robotik ve lego atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor.


Doğa Koleji'nin inşa ettiği İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında açılacak. 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu'nda 67 derslik yer alacak.


2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşacak olan  İzmir  Mavişehir 3 Bilim Okulu 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 67 derslikten oluşan kampüste; 95 metrekarelik buz pisti, 350 kişilik konferans salonu, 325 metrekare kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, robotik ve lego atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor. İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; öğrencilerine 3.383 metrekarelik yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.Kampüs aynı zamanda tabletli eğitim, teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

 

Doğa Koleji; Bilim Okulu kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor. Doğuştan bireylerde var olan merak ve öğrenme yetisi akademik çalışmaların yanında deneysel çalışmalarla geliştirilebilir. İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu öğrencilerin bilimsel düşünme süreçlerinin gelişmesini sağlar. Böylece çocuklar analitik düşünme becerisini geliştirerek sentez yapma yeterliliklerini artırır. Bilim Konsepti bireylerin analitik düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik deneyim ortamı ve yaşantısı sunarken çocukları sınırlı dünyalarından, dar bakış açısından, yalın düşünmekten ve tek boyuta odaklanmaktan uzaklaştırır. Onları daha geniş yelpazede, esnek, geniş ve içinde bulunduğu dünyadaki sorunlara karşı daha duyarlı davranmaya iter.