29 / 04 / 2024

İTO MIPIM'de basın toplantısı düzenleyecek!

 İTO MIPIM'de basın toplantısı düzenleyecek!

Türk müteahhitlik sektörü dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması sıralamasında 38 firma ile ikinci sırada yer alıyor. Türk girişimcileri 2013 yılında dünyada 30 milyar dolara yakın inşaat projesi üstlendi.



14 milyonluk nüfusuyla Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul, mega kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım altyapı yatırımlarının merkezi. İstanbul 2019 yılında dünyanın ikinci büyük metro ağına sahip olacak. 


Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 yılında 100’üncü yılını kutlayacak olması ise hedeflere ayrı bir vizyon katıyor. İstanbul Ticaret Odası, 340 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 5’inci büyük odası olarak; 132 yıllık tarihinde, şehrine ve ülkesine ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda da hizmet eden öncü bir kuruluş. 


25. yılını kutlayacak olan MIPIM Fuarı'nda bu yıl 'ikinci kez' Onur Ülkesi olarak bir ilke imza atan Türkiye’nin fuardaki tanıtımına İstanbul Ticaret Odası (İTO) da, İstanbul’un tanıtımı ile destek verecek. Dünya basını Türkiye’nin ekonomi başkenti İstanbul’un MIPIM’de yükselişine tanıklık edecek. 


“Rising İstanbul (Yükselen İstanbul)” toplantısında; İstanbul’un yükselen dinamizmini, sektöre ivme kazandırmakta olan büyük projeleri, sunduğu fırsatları ve gayrimenkul sektörünün geleceğine yön verecek politikaları bulacaksınız.