24 / 04 / 2024

İşte doları 4 TL'den bozan şirketler!

İşte doları 4 TL'den bozan şirketler!

İnşaat şirketleri "Dövizini bozdur, Türk Lirasına sahip çık" kampanyasına desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda şirketler, kendi projelerinden alım yapacak olan müşterilerine doları 4 liradan bozdurarak avantaj sağlıyor. İşte o projeler...


İnşaat şirketleri "Dövizini bozdur, Türk Lirasına sahip çık" kampanyasına desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda şirketler, kendi projelerinden alım yapacak olan müşterilerine doları 4 liradan bozdurarak avantaj sağlıyor. İşte o projeler...


1) Pera Gayrimenkul

Global Yatırım Holding iştiraki Pera Gayrimenkul, Denizli'deki ofis projesi Skycity'de ofis alacakların, peşinat için getirdikleri her 1 Dolar 4 TL sayılacak. Peşinattan geri kalan tutar 24 aya kadar 0 faizle taksitlendirilecek. Yine tamamını peşin ödemek isteyenler için de Dolar 4 TL'den bozularak tahsil edilecek. 


Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Türkiye ve uluslararası pazarda söz sahibi olan Denizlili iş adamlarımıza önemli bir fırsat sunuyoruz. Her 1 Dolar'ı 4 TL'den bozacağız. Sahibi olduğumuz Van AVM'de de bu kapsamda bir süre önce TL'ye döndük" dedi. 


Şehrin ilk ve tek yüksek katlı "yeni nesil" ofis projesi Skycity'nin inşaatı son aşamaya geldi. Proje, Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. Skycity'de metrekare fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. 


PARK RESIDENCES CADDE YÜZDE 12.5 KAR ETTİRECEK 


2) Birleşik Gayrimenkul 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TL kampanyasına Park Residences Cadde'den destek geldi. Mevcut durumda 3.5 TL olan dolar kuruna karşın, projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 1 doları 4 lira sayılacak. Böylece yatırım yapmak isteyenler yüzde 12.5 oranında kar sağlamış olacak. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni "Döviz kurunda yaşanan dalgalanma sebebiyle projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin zarar görmemesi adına böyle bir kampanya m başlattık. Mevcut kurun daha üzerinde bir rakam ile doları bozuyoruz. Böylece Park Residences Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler ellerindeki dolar ile çok daha karlı bir yatırım yapmış olacaklar." dedi. Residences Cadde, çağdaş mimariye sahip, her biri 44 katlı dört binadan  oluşuyor. 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişik yaşam tarzlarına hitap eden rezidanslar, iki çeşit 1 1, 2 1, 3 1, 4 1 ve penthouse seçenekleri bulunuyor. 


3) Ege Yapı 


Öte yandan Ege Yapı 3 yıl içinde hayata geçireceği 2,5 milyar TL'lik 8 projenin satışlarını TL cinsinden yapacağını açıkladı. Ayrıca dolar veya avro ile ithal edecekleri malzeme ihtiyaçlarını da minimum düzeyde tutma kararı aldıklarını duyurdular.


Döviz bozana indirim yapan şirketler


4) Huzurlu İnşaat

Huzurlu İnşaat 10 bin dolar bozdurana Beylikdüzü Huzurlu Marmara projesinde yüzde 10 indirim yapıyor. 


5) Babacan Yapı

Babacan Yapı, dolarını bozdurup belgesiyle gelenlere konut alımlarında yüzde 20 indirim yapıyor. 


6) DKY İnşaat

DKY İnşaat kampanya kapsamında peşin alımları döviz bozdurup TL üzerinden yapanlara kampanya indirimi dışında yüzde 2.5 ek indirim yapıyor. 


7) İhlas Yapı

İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ve Bizim Evler 7 projesi ile kampanyaya destek veriyor. Firma, her iki projede de bozdurduğun dövizin yüzde 5'i kadar indirim yapıyor.



Yeni Birlik






Önerilen Bağlantılar : TOKİ Van kura çekilişi, Yeni konut projeleri