26 / 04 / 2024

Dolar kuru nereye gidiyor? Doları olanlar dikkat!

Dolar kuru nereye gidiyor? Doları olanlar dikkat!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru nereye gidiyor? Dolarda son durum ne oldu? İşte merak edilen detaylar...


Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen dolar kurunda son durum ne oldu? Açıklanan resmi verilere göre, dünkü kapanışta 13,91 seviyelerine ulaşan dolar kuru Mart ayının ilk çarşamba gününe 13,98 TL'den başladı.


Dolar kuru nereye gidiyor? Doları olanlar dikkat!


Yine açıklanan resmi verilere göre, dün güne 13,73 seviyelerinde başlayan dolar kuru gün kapanışında 14 barajını zorlayarak, 13,91 TL seviyelerine kadar çıkmış oldu. Yine açıklanan resmi verilere göre, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasında sonra dolar kuru geçen hafta son zamanların en yüksek seviyelerine çıktı. Açıklanan resmi verilere göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun şu dakikalarda alış fiyatı 13,83 TL satış fiyatı da 13,98 TL seviyelerine çıktı.  


Yine açıklanan resmi verilere göre, Dolar/TL bugün ons altının yükselmesi ile sabah saatlerinde 13,98 TL'den işlem görüyordu. Merakla beklenen rakamlara göre, dolar kuru haftalık bazda en yüksek seviyesini geçen hafta 22 Şubat 2022 tarihinde 14,554 ile görmüştü.


Altın fiyatları ne olacak? Yatırımcıların gözdesi kritik seviyede!