19 / 04 / 2024

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi arasında Batışehir birinci!

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi arasında Batışehir birinci!

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi arasında Batışehir birinci oldu. Batışehir; Forbes Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırmada; ortalama metrekare satış fiyatı projenin bulunduğu bölgedeki fiyatlara göre durumu, satılmış konu oranı ve sosyal donatı – yeşil alanlar olmak üzere beş farklı kriter çerçevesinde değerlendirildi.


Batışehir projesi, "İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi" araştırmasında listenin birinci sırasında.


EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü projesi Batışehir, Forbes Dergisi tarafından beş kriter çerçevesinde gerçekleştirilen ‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Projesi’’ araştırmasında listenin birinci sırasında yer aldı.  

 

Global aylık ekonomi dergisi Forbes tarafından gayrimenkul projeleri özelinde gerçekleştirdiği ‘’İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 projesi’’ araştırmasında EgeYapı Group tarafından Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir projesi listenin birinci sırasında yer alarak  İstanbul  ’un getiri potansiyeli en yüksek projesi oldu. 

 

Yaklaşık 900 bin TL yatırımla hayata geçirilen ve 3 bin 266 konutun yer aldığı“Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir; Forbes Dergisi tarafından gerçekleştirilen araştırmada; ortalama metrekare satış fiyatı projenin bulunduğu bölgedeki fiyatlara göre durumu, satılmış konu oranı ve sosyal donatı – yeşil alanlar olmak üzere beş farklı kriter çerçevesinde değerlendirildi. 

 

Yüksek getiri potansiyeli ve prestij olarak ev sahiplerine ayrıcalıklı bir yatırım fırsatı sunan Batışehir projesinde;225 bin TL’den 1 milyon 822 binTL’ye kadar farklı fiyatlarla her ihtiyaca yönelik konutlar yer alıyor. Tamamlandığı zaman yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir’dekonutların yanı sıra; doğa koleji,Four points by Sheroton markasının işleteceği bir otel –prestijli rezidans daireler ve A plus ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava Alışveriş Çarşısı bulunuyor.

 

Batışehir nerede?

 

Kaliteli ve prestijli bir yaşamın merkezi Batışehir 750 bini aşkın nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçelerinden Bağcılar’daki Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıktaki merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. 

 



Milliyet 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı