29 / 03 / 2024

Innovia’da son 4 yılda 8 bin 100 dairenin teslimi tamamlandı!

 Innovia’da son 4 yılda 8 bin 100 dairenin teslimi tamamlandı!

Avrupa’nın en büyük markalı konut projesi Innovia’da son dört yılda 8.100 daire teslim edildi. İlk 3 etabı tamamlanan 14.000 konutluk Proje’nin 4. Etap’ının satışı hızla devam ediyor...


Yeşil GYO’nun dev projesi Innovia’da 8.100 dairenin anahtar teslimi tamamlandı. Geçtiğimiz Aralık ayında 3 Etap’ta, 3.293 dairenin tesliminin gerçekleştirilmesiyle Innovia, son 4 yılda 25 bine yakın insanın yaşadığı bir proje halini aldı.


Gayrimenkul sektöründe “0” faizle, banka kredisiz, kefilsiz, senet sistemiyle satış gibi ezber bozan ödeme seçenekleriyle öncü olan Innovia, sağladığı konforlu yaşam alanlarıyla da fark yaratıyor. İlk 3 etabında yaşamın başladığı Innovia’nın 4. Etap satışları cazip fırsatlar ile devam ediyor.


Her etabında ortalama %80 peyzaj alanı, sanat atölyesinden çocuk oyun alanı ve spor salonlarına kadar düşünülmüş sosyal yaşam detayları ile sahipleri için bir evden çok daha fazlası olan Innovia kullanışlı mimarisi, depreme dayanaklı inşaat kalitesi ve toplu taşıma ve bağlantı yollarına yakın konumuyla da tercih ediliyor.